HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2019 #1 Merhabalar, Android tabletime Ubuntu Touch kurmak istiyorum. Nasıl bir kurulum yapabilirim? Alternatif işletim sistemi önerilerinize de açığım. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2019
Merhabalar, Android tabletime Ubuntu Touch kurmak istiyorum. Nasıl bir kurulum yapabilirim? Alternatif işletim sistemi önerilerinize de açığım. Şimdiden teşekkürler.
novalgin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 1.396 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek hekim 5 Ocak 2020 #2 Her cihaza kurulmuyor diye biliyorum. Yani kurarsın ama çalışmaz. Ben daha önce Nexus 4'te kullanmıştım ve çok yavaştı. Ama arayüz güzeldi. Şuradan uyumlu cihazlara bakabilirsin. Şura
Her cihaza kurulmuyor diye biliyorum. Yani kurarsın ama çalışmaz. Ben daha önce Nexus 4'te kullanmıştım ve çok yavaştı. Ama arayüz güzeldi. Şuradan uyumlu cihazlara bakabilirsin. Şura