Android tableti internete bağlamak için Ethernet kablo kullanılabilir mi?

IBM 3090 VF

Kilopat
Arkadaşlar Android 4.2.2 kurulu General Mobile E-Tab 4 tabletin yerleşik Wi-Fi desteğinden hiç memnun değilim. Çift antenli modemin yakınına getirsem bile bazen bağlantı çok iyi kalitede sağlanamıyor. Bu sorunu çözmek için.
(A) tabletteki mikro USB portuna, modemdeki boş bir çıkış portundan Ethernet kablo yani rj 45 uçlu uzatma ile ve doğru bir çevirici aparat yani adaptör ile bağlantı yapılabilir zannederek çok önceleri bir çevirici kullanmaya çalışmıştım ama sonuç alamayıp iade etmiştim. Tahminim, belki tablete kurulması gereken bir Ethernet destek uygulaması gerekiyordu ve ben onu galiba bulamamış olabilirim diye hatırlıyorum. Sizin bir çözüm öneriniz var mı?
(B) tabletteki kurulu Android sürümü çok eski olduğu için mi sorun meydana geliyor olabilir? Tabletteki Android sürümünü en fazla ne kadar yükseltebilir ve bu işlem nasıl yapılabilir? Bildiğim kadarıyla her tablet üreticisi o cihaza özgü güncellemeyi kendi yayınlıyor, acaba üreticiden bağımsız bir harici güncelleme veya çözüm şekli olabilir mi? Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
(C) "o tableti bırakın, uğraşmaya masraf yapmaya değmez" diyen arkadaşlar muhtemelen olabilir. Fakat forumun amacının, bir soruna en ekonomik çözümleri bulmaya çalışmak için öneri getirmek olduğunu ve olması da gerektiğini düşünüyorum. Günümüz ekonomik şartları ve satın alma gücü paritesi bu ülkede oldukça kötüleştiği için elde olan cihazdan en fazla fayda nasıl sağlanabilir sorununa kabul edilebilir çözümler aramak maalesef bazen bir mecburiyet olabiliyor.
Öneri getirecek arkadaşlara teşekkürler ve saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabletteki yazılım değil tablette soket varmı ?ethernet kablosunu neresine takacaksınız?
Biliyorsunuz Android tabletlerde de tıpkı Android telefonlarda olduğu gibi hem batarya şarjını sağlamak için hem de başka cihazlarla veri alışverişini sağlamak için mecburen bir mikro USB portu mevcuttur. Dolayısıyla ethernet kablosunun bir çevirici ile bağlanabileceği tek soket odur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorsunuz Android tabletlerde de tıpkı Android telefonlarda olduğu gibi hem batarya şarjını sağlamak için hem de başka cihazlarla veri alışverişini sağlamak için mecburen bir mikro USB portu mevcuttur. Dolayısıyla ethernet kablosunun bir çevirici ile bağlanabileceği tek soket odur.
O kadarını bende biliyorum.İlk mesajda dönüştürücü ile denediğinizi ve olmadığını kendiniz yazmışsınız. O seçenek olmuyorsa eternet soket yoksa nasıl olacak dedim.

O kadarını bende biliyorum.İlk mesajda dönüştürücü ile denediğinizi ve olmadığını kendiniz yazmışsınız. O seçenek olmuyorsa eternet soket yoksa nasıl olacak dedim.
Benim denemiş olduğum ürün belki sıkıntılıydı, o yüzden sorunun çözümünü arıyorum. Belki sorunsuz çalışan farklı bir aparat olabilir ve marka model tavsiyesi olabilir diye düşünmüştüm. Yanlış anlamaya sebep olduysam kusura bakmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı