rainman23 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.798 Çözümler 2 7 Mart 2025 #1 Merhaba, Redmi pad Pro cihaza ve Redmi Smart Pen'e sahibim. Dijital olarak çizim yapmayı öğrenmek istiyorum. Tamamen sıfırdan öğreneceğim. Biraz araştırdım ve sketchbook uygulamasını önermişler genellikle Android tarafında. Başka öneriniz varsa dinleyebilirim. YouTube ve Pinterest'ten video serileri ile Tutorial'ler baktım ancak hangisinin doğru olacağını tam bilemediğimden başlamadım. Sizin önerebileceğiniz seriler nelerdir? Sıfırdan başlayacak birisi için? Her adımını göstermesi gerekli bana ilk başlarda Aşağıdaki listeyi buldum örneğin, faydalı olur mu? Autodesk Sketchbook Tutorials Videolarınızı arkadaÅlarınızla, ailenizle ve tüm dünyayla paylaÅın www.youtube.com Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2025
Merhaba, Redmi pad Pro cihaza ve Redmi Smart Pen'e sahibim. Dijital olarak çizim yapmayı öğrenmek istiyorum. Tamamen sıfırdan öğreneceğim. Biraz araştırdım ve sketchbook uygulamasını önermişler genellikle Android tarafında. Başka öneriniz varsa dinleyebilirim. YouTube ve Pinterest'ten video serileri ile Tutorial'ler baktım ancak hangisinin doğru olacağını tam bilemediğimden başlamadım. Sizin önerebileceğiniz seriler nelerdir? Sıfırdan başlayacak birisi için? Her adımını göstermesi gerekli bana ilk başlarda Aşağıdaki listeyi buldum örneğin, faydalı olur mu? Autodesk Sketchbook Tutorials Videolarınızı arkadaÅlarınızla, ailenizle ve tüm dünyayla paylaÅın www.youtube.com Teşekkürler.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 7 Mart 2025 #2 Ibis Paint X ve Krita'ya bakabilirsiniz diye düşünüyorum. Krita biraz karışıktır haberiniz olsun.
rainman23 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.798 Çözümler 2 7 Mart 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Ibis Paint X ve Krita'ya bakabilirsiniz diye düşünüyorum. Krita biraz karışıktır haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz eğitim videoları var mıdır?
Sakuya Izayoi dedi: Ibis Paint X ve Krita'ya bakabilirsiniz diye düşünüyorum. Krita biraz karışıktır haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğiniz eğitim videoları var mıdır?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 12 Mart 2025 #4 rainman23 dedi: Önerebileceğiniz eğitim videoları var mıdır? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok. Çizim konusunda pek bilgili olduğum söylenemez.
rainman23 dedi: Önerebileceğiniz eğitim videoları var mıdır? Genişletmek için tıkla... Maalesef yok. Çizim konusunda pek bilgili olduğum söylenemez.