apesh1t Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 2.596 Çözümler 81 17 Aralık 2016 #1 Android için profesyonel video düzenleyici, fotoğraf düzenleyici, edit vs. programları önerir misiniz? Ücretsiz olursa çok daha iyi olur.
Android için profesyonel video düzenleyici, fotoğraf düzenleyici, edit vs. programları önerir misiniz? Ücretsiz olursa çok daha iyi olur.
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2016 #2 Snapseed üzerine fotoğraf düzenleme programı yoktur. Tavsiyemdir.
apesh1t Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 2.596 Çözümler 81 23 Aralık 2016 #3 ZubizukTumTum dedi: Snapseed üzerine fotoğraf düzenleme programı yoktur. Tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Snapseed denenmiştir. Gerçekten üstüne fotoğraf düzenleme programı yokmuş, çok memnun kaldım. Tavsiyeniz için de çok teşekkürler. Arayanlar için ben de tavsiye ediyorum. Konu kilitlenebilir.
ZubizukTumTum dedi: Snapseed üzerine fotoğraf düzenleme programı yoktur. Tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Snapseed denenmiştir. Gerçekten üstüne fotoğraf düzenleme programı yokmuş, çok memnun kaldım. Tavsiyeniz için de çok teşekkürler. Arayanlar için ben de tavsiye ediyorum. Konu kilitlenebilir.
Kadir Yılan Megapat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2017 #6 WeVideo yu tavsiye ederim ama proyu satın alırsan daha kullanışlı olur.