daghanx Kilopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 355 Yer Ermenek Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #1 Android sistemlerde forum için geliştirilen bir yazılım var mı? Play Store baktım bulamadım. Olsa fena olmaz mı? Umarım konuyu doğru yere açmışımdır yanlış ise kusura bakmayın lütfen.
Android sistemlerde forum için geliştirilen bir yazılım var mı? Play Store baktım bulamadım. Olsa fena olmaz mı? Umarım konuyu doğru yere açmışımdır yanlış ise kusura bakmayın lütfen.
daghanx Kilopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 355 Yer Ermenek Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #3 Tapatalk sanırım tüm forum sitelerinde kullanılan geniş çaplı bir uygulama indirdim ama öyle pek tat vermedi bana.
Tapatalk sanırım tüm forum sitelerinde kullanılan geniş çaplı bir uygulama indirdim ama öyle pek tat vermedi bana.
HasanTurhan Kilopat Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 505 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #4 Evet ya Tapatalk hiç sarmadı.
Umut Byr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2013 Mesajlar 1.254 Yer Ankara 4 Temmuz 2014 #5 Tapatalk var. O da bütün forumlar da kullanılıyor. Technopat'a özel yok diye biliyorum.