Android telefon dns değiştirme

Merhaba arkadaşlar ben sürekli Wifi kullanıyorum, malum Youtube kapalı. Dns'yi nasıl değiştirebilirim ve güvenli dns söyler misiniz? Telefonum Samsung galaxy s3.

Son düzenleyen: Moderatör:
Google Play'de root gerektirmeyen bir uygulama var adı "DNSet" ben tabletim de kullanıyorum öneririm :D

Ayarlara gir. Wi-fi seçeneğine gir. Bağlandığın ağın üzerine basılı tut. Ağ yapısını değiştire bas. Gelişmiş seçenekleri göstere bas. Aşağı in ve DNS 1-DNS 2 istedğin DNS ayarını yaz. Kaydet ve çık bu kadar root yapmana gerek yok. (IP ayarlarını statik yapmayı söylemeyi unutmuşum)

Youtube için 195.46.39.39 ve 195.46.39.40 kullanıyorum sürekli.
Telefonun dns ayarını değiştirebilmek için root olman lazım.

Yalnış bilgi vermeyelim. Root'a gerek olmadan DNS ayarlarını değiştirebilirsiniz. Bağlanmak istediğiniz bağlantıya basılı tutun. ''Ağ yapısını değiştir''e tıklayın. ''Gelişmiş seçenekleri göster''e tik koyun. ''IP ayarları''nı ''Statik'' yapın ve aşağıda göreceğiniz DNS1'e 198.153.192.1 ve DNS2'ye 198.153.194.1 yazın ve kaydet deyin.

Yalnış bilgi vermeyelim. Root'a gerek olmadan DNS ayarlarını değiştirebilirsiniz. Bağlanmak istediğiniz bağlantıya basılı tutun. ''Ağ yapısını değiştir''e tıklayın. ''Gelişmiş seçenekleri göster''e tik koyun. ''IP ayarları''nı ''Statik'' yapın ve aşağıda göreceğiniz DNS1'e 198.153.192.1 ve DNS2'ye 198.153.194.1 yazın ve kaydet deyin.

Aslında haklısınız yanlış bilgi verdim. Her kullanıcıyı kendim gibi düşünerek yorum yapmam doğru değil. Ben hem wifi hemde mobilde kullandığım için ve her seferinde ayar üstüne ayar yapmamak adına sadece bir kez ayar yapıyorum rom yükleyince bir daha hatırlamıyorum bile.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı