UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Yer Semerkant 18 Temmuz 2022 #1 Merhaba, Telefonumda şu anda olan duvar kağıdını bulamıyorum. Ve duvar kağıdını bir yere kayıt etmem lazım. Ne yapabilirim?
Merhaba, Telefonumda şu anda olan duvar kağıdını bulamıyorum. Ve duvar kağıdını bir yere kayıt etmem lazım. Ne yapabilirim?
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 18 Temmuz 2022 #2 UlughBeg dedi: Merhaba, Telefonumda şu anda olan duvar kağıdını bulamıyorum. Ve duvar kağıdını bir yere kayıt etmem lazım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ekranınızı SS alın. Google lens kullanarak resmi aratın. Büyük ihtimalle çıkacaktır ben kaç yıl önce kullandığım duvar kağıdını bu şekilde buldum.
UlughBeg dedi: Merhaba, Telefonumda şu anda olan duvar kağıdını bulamıyorum. Ve duvar kağıdını bir yere kayıt etmem lazım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ekranınızı SS alın. Google lens kullanarak resmi aratın. Büyük ihtimalle çıkacaktır ben kaç yıl önce kullandığım duvar kağıdını bu şekilde buldum.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 18 Temmuz 2022 #3 UlughBeg dedi: Merhaba, Telefonumda şu anda olan duvar kağıdını bulamıyorum. Ve duvar kağıdını bir yere kayıt etmem lazım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran fotosu atarsanız yardımcı olabilirim.
UlughBeg dedi: Merhaba, Telefonumda şu anda olan duvar kağıdını bulamıyorum. Ve duvar kağıdını bir yere kayıt etmem lazım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran fotosu atarsanız yardımcı olabilirim.
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Yer Semerkant 19 Temmuz 2022 #4 Silinen üye dedi: Ekran fotosu atarsanız yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Kendi fotoğraflarımdan olduğu için google lens vb. yerlerde bulunamıyor hocam.
Silinen üye dedi: Ekran fotosu atarsanız yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Kendi fotoğraflarımdan olduğu için google lens vb. yerlerde bulunamıyor hocam.