hayl0s Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 742 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ekim 2021 #1 Cihaz kilidi açmak için telefonumu fastboot modda çalıştırıp bilgisayara bağlıyorum. Fakat sonrasında aygıt yöneticisinde bu şekilde bir hata alıyorum. İnternette çözümünü bulamadım. Dosya Ekleri Adsız.png 28,6 KB · Görüntüleme: 86
Cihaz kilidi açmak için telefonumu fastboot modda çalıştırıp bilgisayara bağlıyorum. Fakat sonrasında aygıt yöneticisinde bu şekilde bir hata alıyorum. İnternette çözümünü bulamadım.
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 31 Ekim 2021 #2 Qualcomm/Mediatek sürücülerini yükleyin.
ayasin5 Centipat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #3 hasuna dedi: Qualcomm/Mediatek sürücülerini yükleyin. Genişletmek için tıkla... Merhaba bu sürürcüler tam olarak ne işe yarıyor söyler misiniz?
hasuna dedi: Qualcomm/Mediatek sürücülerini yükleyin. Genişletmek için tıkla... Merhaba bu sürürcüler tam olarak ne işe yarıyor söyler misiniz?