wexeryl Centipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #1 Telefondan CoD Warzone, Stardew Valley ve Fortnite gibi oyunlar oynamak için gamepad bakınıyorum. Xbox gamepadi ya da Razer Kishi V1 almayı düşünüyorum tavsiye alabiliri miyim? Razer Kishi Controller Android Oyun Kolu Fiyatı ve Özellikleri Razer Kishi Controller Android Oyun Kolu özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com
Telefondan CoD Warzone, Stardew Valley ve Fortnite gibi oyunlar oynamak için gamepad bakınıyorum. Xbox gamepadi ya da Razer Kishi V1 almayı düşünüyorum tavsiye alabiliri miyim? Razer Kishi Controller Android Oyun Kolu Fiyatı ve Özellikleri Razer Kishi Controller Android Oyun Kolu özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.843 Çözümler 4 27 Kasım 2024 #2 Ben bunu aldım 10 gündüe kullanıyorum başarılı. Attığından daha ucuz ve hall effect analogları var. Razer olanın stick drift yapma olasılığı yüksek.
Ben bunu aldım 10 gündüe kullanıyorum başarılı. Attığından daha ucuz ve hall effect analogları var. Razer olanın stick drift yapma olasılığı yüksek.
wexeryl Centipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #3 ahmttunc dedi: Ben bunu aldım 10 gündüe kullanıyorum başarılı. Attığından daha ucuz ve hall effect analogları var. Razer olanın stick drift yapma olasılığı yüksek. Genişletmek için tıkla... Hocam link Temu ana sayfasında kalıyor model ado atar mısınız.
ahmttunc dedi: Ben bunu aldım 10 gündüe kullanıyorum başarılı. Attığından daha ucuz ve hall effect analogları var. Razer olanın stick drift yapma olasılığı yüksek. Genişletmek için tıkla... Hocam link Temu ana sayfasında kalıyor model ado atar mısınız.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.843 Çözümler 4 27 Kasım 2024 #4 wexeryl dedi: Hocam link Temu ana sayfasında kalıyor model ado atar mısınız. Genişletmek için tıkla... En baştaki linkteki. Switch,IOS,android diye başlıyor adı.
wexeryl dedi: Hocam link Temu ana sayfasında kalıyor model ado atar mısınız. Genişletmek için tıkla... En baştaki linkteki. Switch,IOS,android diye başlıyor adı.
wexeryl Centipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #5 ahmttunc dedi: En baştaki linkteki. Switch, iOS, Android diye başlıyor adı. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir gecikme vs var mı?
ahmttunc dedi: En baştaki linkteki. Switch, iOS, Android diye başlıyor adı. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir gecikme vs var mı?
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.843 Çözümler 4 27 Kasım 2024 #6 wexeryl dedi: Herhangi bir gecikme vs var mı? Genişletmek için tıkla... Hissetmezsin.