koxa Hectopat Katılım 22 Haziran 2013 Mesajlar 234 Çözümler 1 Yer İstanbul 5 Kasım 2013 #1 HTC Desire X Telefona sahibim. Telefonuma İOS 7 olabilir 6 olabilir 5 olabilir fark etmez ios rom yüklemek istiyorum. Bilen yardım edebilecek olan var mı ? Bu videoda adam bire bir yapmış: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
HTC Desire X Telefona sahibim. Telefonuma İOS 7 olabilir 6 olabilir 5 olabilir fark etmez ios rom yüklemek istiyorum. Bilen yardım edebilecek olan var mı ? Bu videoda adam bire bir yapmış: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B Balder Kilopat Katılım 2 Kasım 2013 Mesajlar 234 Makaleler 1 Yer Amsterdam 5 Kasım 2013 #2 Şimdi vereceğim linkteki uygulamayla 3 adet apk yı telefonuna kurarsan ios temalı android bir telefona sahip olursun. Buradaki ==>> ve Buradaki Apklar
Şimdi vereceğim linkteki uygulamayla 3 adet apk yı telefonuna kurarsan ios temalı android bir telefona sahip olursun. Buradaki ==>> ve Buradaki Apklar