S SMCX Ziyaretçi 12 Eylül 2014 #21 WP daha stabil, mağazasında küçük eksikler var fakat onlar da düzelecektir. WP tavsiye ediyorum ben.
H Halil Taş Hectopat Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2014 #22 Android 4.4 güncellemesinden sonra kasmaları azalmaya başlamış bu doğru mudur arkadaşlar çünkü android hakkında 1 yıldan sonra kasma yapar diyorlar
Android 4.4 güncellemesinden sonra kasmaları azalmaya başlamış bu doğru mudur arkadaşlar çünkü android hakkında 1 yıldan sonra kasma yapar diyorlar
Süleyman Alkan Hectopat Katılım 30 Ekim 2013 Mesajlar 178 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2014 #23 Android cihaz için artık şunu anladım güçlü telefon lazım halbuki wp için böyle bişey yok magazası uygulamaları android cihaza göre geriden geliyor bu sıkıcı bir durum ama wp android,e göre daha stabil ve akıcı.
Android cihaz için artık şunu anladım güçlü telefon lazım halbuki wp için böyle bişey yok magazası uygulamaları android cihaza göre geriden geliyor bu sıkıcı bir durum ama wp android,e göre daha stabil ve akıcı.
resulsever Hectopat Katılım 16 Mayıs 2014 Mesajlar 96 Yer Üsküdar, Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2014 #24 Stabilite ve uzun süre kullanım için WP diyorum ben.