Android telefon önerisi

Senin dediğinde mantıklı, S25 yada honorun yeni modeli için beklerse 1 sene daha telefon değiştiremez. Buna göre değerlendirsin alacak arkadaş.

Senin dediğinde mantıklı, S25 ya da Honor'un yeni modeli için beklerse 1 sene daha telefon değiştiremez. Buna göre değerlendirsin alacak arkadaş.

Ya hiçbir şey olmasa insanın aklında kalıyor. Ben mecburiyetten 13 Pro Max aldım 1 ay sonra 14 Pro serisi çıktı ve arada 10k fiyat ya vardı ya yoktu. Bir bakıyorsun dinamik adasıymış piliymiş adamlar uçmuş gitmiş ve sen eskide kalmışsın. Birkaç ay sonra yeni telefon çıkmasının da zararıyla gidip 14 Pro Max almıştım. Orada dedim işte keşke biraz daha bekleseydim diye.

13 ile 14 arasında da harbi fark var ama he .d

Bende 17 Pro var. Evet beğendim insan tasarıma alışınca çok hoşuna gidiyor. Kullanış olarak da zaten 16 Pro'dan çok farkı yok. iOS 26 biraz sıkıntılı şu an için 26.1 de düzelecek inşallah.
Arkası bı tık garip olmuş ama güzel telefon

Aslında halihazırda ben S25 kullanıyorum telefonda gayet memnunum ama diğer modeller kafamı karıştırdı. Kardeşim için bakıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…