Android Telefon Önerisi

İnançD

Centipat
Arkadaşlar yakın zamanda eski cihazım olan iPhone 6'yı değiştirmeyi düşünüyorum.
Telefonun yavaşlaması, 16 GB olup dışarıdan hafıza kartı takılamaması telefonu değiştirmek istememdeki ana etkenler.
Sizden ricam bana orta segment ve üst segment aralığında modeller önermeniz.
Şimdiden teşekkürler ☺

A50 Kullanıyorum gayet iyi 64 gb lık versiyon ilk başlarda xiaomi note 7 alacaktım fakat amerikayı yeniden keşfetmeye gerek olmadığından a50 tercih ettim en azından ikinci el piyasası xiaomi nazaran daha iyi. Bazı migroslarda 2100-2200 lira arası ben elden aldım link bırakamayacağım.

Kısa zamanda bütçemi ayarlayıp ve sizin tavsiyelerinizden yararlanıp bir sonuca varacağım.

Tüm cevaplar için tekrardan teşekkür ederim.

Arkadaşımızın bütçesi güzel Mate 10 Pro yerine Mate 20 Lite alması saçmalık işlemci,kamera,batarya gibi unsurlarda dağlar kadar fark var.

LG G7 ThinQ F/P olarak çok iyi bir telefon. İşlemcisinden kamerasına kadar her şeyi fiyatını sonuna kadar hakediyor. Bootloop sorunu vardı ve çözdüler güncelleme ile. Mate 10 Pro'da şu fiyatıyla alınmaz. Kamerası iyi olsa da işlemcisi 3500 TL'ye yakışmıyor bence.
Xiaomi Mi9T çok iyi tam bir F/P ürünü. Şuan Türkiye garantilisi 3800₺. Estetik olarak da çok iyi bir telefon.
Xiaomi'yi severim ama gram F/P ürünü yok ortada. Snapdragon 845'li cihaz 1000-1200 TL daha ucuzken değil. Bizim ülke alışmış yurtdışından telefon ilk geldiğinde abartı fiyat koymaya. Yakında telefon 2800-3000 bandına düşer. Mi 8 SE, Mi 9 SE'de olduğu/olacağı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…