Android telefon üzerinden Windows nasıl çalıştırılır?

Makaleler
5
Daha fazla  
Oncelikle herkese merhaba, bilgisayarim bozuldu ve Windows'ta yapilabilen bir işim var. Android telefonuma limbo X86 gibi Windows emulator kurmaya calistim ama ISO dosyalari acilmiyordu. Yapacagim is cok uzun bir şey surmez. Bulut tabanli da olsa isime yarar. Telefonumdan nasıl Windows acabilirim?

Oncelikle herkese merhaba, bilgisayarim bozuldu ve Windows'ta yapilabilen bir işim var. Android telefonuma limbo X86 gibi Windows emulator kurmaya calistim ama ISO dosyalari acilmiyordu. Yapacagim is cok uzun bir şey surmez. Bulut tabanli da olsa isime yarar. Telefonumdan nasıl Windows acabilirim?

Hocam emülatör dışı mümkün değil diye biliyorum bir ara Windows telefonlar için bir şey çıkartmıştı ama sanırım kaldırdı ne için kullanmak istiyorsunuz?

Telefondan Windows açamazsınız. Kendi bilgisayarınızı programlar aracalığıyla yönetebilirsiniz.

Hocam emülatör dışı mümkün değil diye biliyorum bir ara Windows telefonlar için bir şey çıkartmıştı ama sanırım kaldırdı ne için kullanmak istiyorsunuz?
Snapchat, İnstagram gibi uygulamalarda efekt ve lens yapacagim. Adobe programlari icin de hazir paketler hazirlayacaktim.

Snapchat, Instagram gibi uygulamalarda efekt ve lens yapacagim. Adobe programlari icin de hazir paketler hazirlayacaktim.

O zaman mecbur Windows Windows tablet çıkarmıştı bir ara fiyatlari tuzludur muhtemelen ama alternatif olarak belki elinizde olan bir tablete vs onun işletim sistemini yüklemeyi deneyebilirsiniz lakin önermiyorum.

O zaman mecbur Windows Windows tablet çıkarmıştı bir ara fiyatlari tuzludur muhtemelen ama alternatif olarak belki elinizde olan bir tablete vs onun işletim sistemini yüklemeyi deneyebilirsiniz lakin önermiyorum.
Hocam elimde tablet olsa coktan windows yuklemistim. Yine de onerileriniz icin tesekkurler. Son olarak birsey daha sormak istiyorum, telefonumu dual boot android ve windows olarak kullanabilir miyim?

Hocam elimde tablet olsa coktan Windows yuklemistim. Yine de onerileriniz icin teşekkürler. Son olarak bir şey daha sormak istiyorum, telefonumu Dual boot Android ve Windows olarak kullanabilir miyim?

Sanmıyorum hocam ama emin değilim konu açarsanız daha bilgili kişiler yardımcı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı