Android telefon unutulan şifreyi sıfırlama

İNTEL'ci DEDE

Hectopat
Yer
Antartika
Eğer telefon kapanırsa sadece şifre ile açılıyor bildiğiniz gibi, ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
PIN değil.
Eğer telefon kapanırsa veya yeniden başlatılırsa güvenlik ilkesinden dolayı sadece şifre ile açılabiliyor şu anda parmak izi ile açıyorum.

PIN değil.
Eğer telefon kapanırsa veya yeniden başlatılırsa güvenlik ilkesinden dolayı sadece şifre ile açılabiliyor şu anda parmak izi ile açıyorum.
Telefonu parmak iziniz ile açıp bilgisayardan verilerinizin yedeğini alın. Ardından format atın.

PIN değil.
Huawei marka telefonumda da ayni durum var. Sifreyi yazmaniz gerekiyor ama bilmiyorsaniz internette bir video gormustum formatsiz telefon kilidi acma diye ona bir bakin isterseniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…