İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 15 Temmuz 2019 #1 Eğer telefon kapanırsa sadece şifre ile açılıyor bildiğiniz gibi, ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2019
patuaid Kilopat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 242 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2019 #2 Silinen üye dedi: Eğer telefon kapanırsa sadece şifre ile açılıyor bildiğiniz gibi, ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Eğer şifreyi unutmuşsan format gerekir.
Silinen üye dedi: Eğer telefon kapanırsa sadece şifre ile açılıyor bildiğiniz gibi, ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Eğer şifreyi unutmuşsan format gerekir.
İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 15 Temmuz 2019 #3 Parmak izi ile açıyorum.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Temmuz 2019 #4 Silinen üye dedi: Parmak izi ile açıyorum. Genişletmek için tıkla... SIM kartinin sifresi ise onu ayarlardan kapatabiliyordunuz.
Silinen üye dedi: Parmak izi ile açıyorum. Genişletmek için tıkla... SIM kartinin sifresi ise onu ayarlardan kapatabiliyordunuz.
İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 15 Temmuz 2019 #5 PIN değil. Eğer telefon kapanırsa veya yeniden başlatılırsa güvenlik ilkesinden dolayı sadece şifre ile açılabiliyor şu anda parmak izi ile açıyorum.
PIN değil. Eğer telefon kapanırsa veya yeniden başlatılırsa güvenlik ilkesinden dolayı sadece şifre ile açılabiliyor şu anda parmak izi ile açıyorum.
patuaid Kilopat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 242 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2019 #6 Silinen üye dedi: PIN değil. Eğer telefon kapanırsa veya yeniden başlatılırsa güvenlik ilkesinden dolayı sadece şifre ile açılabiliyor şu anda parmak izi ile açıyorum. Genişletmek için tıkla... Telefonu parmak iziniz ile açıp bilgisayardan verilerinizin yedeğini alın. Ardından format atın.
Silinen üye dedi: PIN değil. Eğer telefon kapanırsa veya yeniden başlatılırsa güvenlik ilkesinden dolayı sadece şifre ile açılabiliyor şu anda parmak izi ile açıyorum. Genişletmek için tıkla... Telefonu parmak iziniz ile açıp bilgisayardan verilerinizin yedeğini alın. Ardından format atın.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Temmuz 2019 #7 Silinen üye dedi: PIN değil. Eğer telefon kapanırsa veya yeniden başlatılırsa güvenlik ilkesinden dolayı sadece şifre ile açılabiliyor şu anda parmak izi ile açıyorum. Genişletmek için tıkla... Huawei marka telefonumda da ayni durum var. Sifreyi yazmaniz gerekiyor ama bilmiyorsaniz internette bir video gormustum formatsiz telefon kilidi acma diye ona bir bakin isterseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Silinen üye dedi: PIN değil. Eğer telefon kapanırsa veya yeniden başlatılırsa güvenlik ilkesinden dolayı sadece şifre ile açılabiliyor şu anda parmak izi ile açıyorum. Genişletmek için tıkla... Huawei marka telefonumda da ayni durum var. Sifreyi yazmaniz gerekiyor ama bilmiyorsaniz internette bir video gormustum formatsiz telefon kilidi acma diye ona bir bakin isterseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et