Android telefon ve BlueStacks App SB GameHacker

apex1961

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhabalar.

Geçtiğimiz günlerde Technopat youtube kanalında iPhone 6 iOS 8.1.2 JailBreak Rehberi vede iOS'ta GameGem ile Trainer Rehberi adlı 2 video ya göz attım ve orada yapılan iOS'ta GameGem le trainer yani hile yapılabiliyor. Acaba Android içinde böyle birşey söz konusu mu diye araştırdım çok kez SB Game Hacker ve Game Guardian adında 2 tane uygulama buldum birisi çok dikkatimi çekti SB Game Hacker ama nedense bir türlü açamadım hata yok nede bir şey acaba bilen biri var ise yardımcı olabilirler mi çünkü 3 gündür uğraşıyorum ve halen daha çalıştırabilmiş değilim. Blue Stacks da kurmaya çalıştım açmadı. Şimdiden herkese teşekkürler. Admin bu arada konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama kusura bakma. :)

Bu program root yetkisi gerektirir.
Telefonunuz rootlu mu?
Eğer rootluysa ve yine olmuyorsa size başka bir program önerebilirim.
Game Killer

aslında telefondan ziyade BlueStacks dan oynuyorum ama açamadım sizce neden hata da vermiyor açılıyor kalıyor

rootlu bluestacks root checker le root luyorum root explorer den data ya giremem herhalde rootlu olmasa ?

root privilege is need! diyor

Ozaman Game Guardian'ı deneyin.
Bu arada Bluestacks'da o programlar zaten çalışmaz. Telefonda çalışır.
Bluestacks için cheat engine kullanmalısınız. YouTube'da videoları var. Bluestacks Cheat Engine yazarsanız bulursunuz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı