Android telefon verileri IOS'a nasıl geçirilir?

Sward60

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm. Redmi 12 telefonum var iPhone 13 aldım fakat aldığım yerdeki adam telefonu direkt açtı ve sadece WhatsApp indirdi. Yani IOS'a taşı özelliğini kullanamıyorum. Fotoğraflar muzikler resimler kişiler WhatsApp mesajlari bunları nasıl geciririm?

Cihaz 0 yurt dışı değil

WhatsApp nasıl olur bilmiyorum ama geri kalan dosyaları IOS'ta shareit varsa onunla aktarabilirsin.

IOS'a tasi ile geciriliyor, ben sorun yasamamistim.

WhatsApp nasıl olur bilmiyorum ama geri kalan dosyaları IOS'ta shareit varsa onunla aktarabilirsin.

Shareit var ama en önemlisi WhatsApp.

Aldığımız yerdeki adam direkt telefonun kurulumunu yapıp WhatsApp yükledi sadece sormadı verileri aktaracak mısınız diye iOSa taşı özelliği için kod lazım o kodu başlangıçta kurulum yaparken görebiliyoruz sanırım başka yolu var mı kodu öğrenmenin.

Aldığımız yerdeki adam direkt telefonun kurulumunu yapıp WhatsApp yükledi sadece sormadı verileri aktaracak mısınız diye iOSa taşı özelliği için kod lazım o kodu başlangıçta kurulum yaparken görebiliyoruz sanırım başka yolu var mı kodu öğrenmenin.

Kurulum yaparken yapmaniz daha saglikliydi. Baska yolu var mi bilmiyorum ama yoksa en kotu format atarsiniz. Bazen uzun surebiliyor islem yapilirken dondu zannetmeyin.

Kurulum yaparken yapmaniz daha saglikliydi. Basja yolu var mi bilmiyorum ama yoksa format atarsiniz. Bazen uzun surebiliyor islem yapilirken dondu zannetmeyin.

Kurulumu ben yapmadım maalesef adam sormadan açtı telefonu o kurulum yaptı formatlarken Redmi telefonda IMEI gidiyordu IPhone'da öyle bir şey var mı?

@Sametw. 60 IMEI gidiyorsa Redmi telefonunuz yurt dışı ve IMEI repair işlemi görmüş. IPhone'larda böyle bir durum yok

@Sametw. 60 IMEI gidiyorsa Redmi telefonunuz yurt dışı ve IMEI repair işlemi görmüş. IPhone'larda böyle bir durum yok.

Redmi zaten yurt dışı telefon IPhone'larda böyle bir şey yoksa format atacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…