Android telefon Wi-Fi ağına bağlanmyor

tanerizm

Hectopat
Makaleler
1
Yer
4 Ekim 2003 Bostancı Duman Konseri
Telefon dün tamire verildi şarj soketi sorunu yüzünden. Ondan öncesinde rahatça bağlanıyordu. Şimdi tamirden gelince bağlanmıyor. Şifre vs. doğru fakat Wi-Fi logosunun üstünde çarpı işareti çıkıyor ve "Bağlandı, internet yok." yazıyor. Gariptir ki Brawl Stars oyunu ve Perfect Kick 2 oyunu internetli olmasına rağmen ona online modda giriliyor. Ağ ayarlarını sıfırladım, olmadı. Telefonda hat yok. Kardeşim tablet gibi kullanıyor.

Telefon dün tamire verildi şarj soketi sorunu yüzünden. Ondan öncesinde rahatça bağlanıyordu. Şimdi tamirden gelince bağlanmıyor. Şifre vs. doğru fakat Wi-Fi logosunun üstünde çarpı işareti çıkıyor ve "bağlandı, internet yok." yazıyor. Gariptir ki Brawl Stars oyunu ve perfect kick 2 oyunu internetli olmasına rağmen ona Online modda giriliyor. Ağ ayarlarını sıfırladım, olmadı. Telefonda hat yok. Kardeşim tablet gibi kullanıyor.

Telefona factory reset at. Ben attım düzeldi.

Başka bir yolu yok mu hocam. Onu yapmasını ben de biliyorum fakat illaki sıfırlamadan düzeltmenin bir yolu vardır.

Bazen telefona öyle bir haller oluyor, interneti factorysiz düzeltmek istersen, telefonu yeniden başlatıp bu ağı unut de ve yeniden bağlan genelde öyle yaparım. Yine düzelmezse diğer bildiğim yol reset.

Bazen telefona öyle bir haller oluyor, interneti factorysiz düzeltmek istersen, telefonu yeniden başlatıp bu ağı unut de ve yeniden bağlan genelde öyle yaparım. Yine düzelmezse diğer bildiğim yol reset.
Genelde benim bilgisayara oluyor ama telefona olursa öyle denersin .
Olmazsa tamirciye götür format atmadan yapsınlar.
Evet , büyük ihtimal servisin yaptığı bir hata. Herhalde yanlışlıkla ağ kablolarından birini bozdular .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı