Erenergen Megapat Katılım 1 Eylül 2015 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2015 #1 Arkadaşlar android telefonumda fifa oynayacağım. Rahat oynayamıyorum. Bir program var mı? Bilgisayara usb ile baglayıp pc klavyesiyle oynayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2015
Arkadaşlar android telefonumda fifa oynayacağım. Rahat oynayamıyorum. Bir program var mı? Bilgisayara usb ile baglayıp pc klavyesiyle oynayabilir miyim?
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 1 Ekim 2015 #2 Telefon OTG destekliyor ise OTG kablosu alıp direk klavye bağlayabilirsin.
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.411 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2015 #3 Tabi oynar mısın orası belli olmaz, genelde Android'deki oyunların kol desteği oluyor fakat klavye desteği olan var mı bilmiyorum.
Tabi oynar mısın orası belli olmaz, genelde Android'deki oyunların kol desteği oluyor fakat klavye desteği olan var mı bilmiyorum.
A Anıl2436 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2015 Mesajlar 242 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2015 #4 OTG desteği olan her cihaza bağlanabilir.