Android telefona nasıl iOS kurulur?

Play Store'da dandik de olsa vardı birkaç uygulama. Çocukken heveslenip denemiştim. iOS arayüz falan yazsan çıkar. (sadece arayüzü değiştiriyor)

Android işletim sistemini silip iOS işletim sistemini nasıl kurabilirim telefonuma?
Tel: Samsung A34.

Samsung telefonlara custom ROM kurmak bile zorluyorken iOS kurmanın pek mümkün olacağını sanmam. Bir şekilde düzenlemelerle derlemelerle kursanız bile telefonu telefon yapan birçok fonksiyon düzgün çalışmayacaktır ve ciddi kararlılık problemleri olacaktır ki bu en iyimser senaryo.

Play Store'da dandik de olsa vardı birkaç uygulama. Çocukken heveslenip denemiştim.

iPhone görünümüne çevirmek için launcherdır onlar hocam. Burada komple işletim sistemini kurmaktan bahsediyoruz mümkün değil.

Bunun sebebi de olayın sadece yazılımsal olmaması donanımsal konular da var. Bu yüzden sorunun cevabı gayet net kuramazsınız.

Ama iPhone gibi görünsün istiyorsanız launcher uygulamaları vardır onları deneyebilirsiniz.

Kilidi kırmak nasıl mumkun olmayabilir ki?

Nasıl yani CPU filan Android'te tekmi islem yapabiliyor onunla entegremi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…