s.aksoy Centipat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #1 Android telefonumda Gmail hesabı yerine Outlook hesabı nasıl eklenir?
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 2 Temmuz 2022 #2 Gmail uygulamasından ekleyebilirsiniz. Gmail uygulamasına başka bir e-posta hesabı ekleme - Android - Gmail Yardım
Gmail uygulamasından ekleyebilirsiniz. Gmail uygulamasına başka bir e-posta hesabı ekleme - Android - Gmail Yardım
s.aksoy Centipat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #3 Polorchen dedi: Gmail uygulamasından ekleyebilirsiniz. Gmail uygulamasına başka bir e-posta hesabı ekleme - Android - Gmail Yardım Genişletmek için tıkla... Sormak istediğim bu değil, Android telefonu kurulum yaparken Gmail ile yapılıyor bildiğiniz gibi, bunun (Gmail) ile değil Outlook ile kurulum ile yapılmasını diyorum. Mesela... @outlook.com gibi...
Polorchen dedi: Gmail uygulamasından ekleyebilirsiniz. Gmail uygulamasına başka bir e-posta hesabı ekleme - Android - Gmail Yardım Genişletmek için tıkla... Sormak istediğim bu değil, Android telefonu kurulum yaparken Gmail ile yapılıyor bildiğiniz gibi, bunun (Gmail) ile değil Outlook ile kurulum ile yapılmasını diyorum. Mesela... @outlook.com gibi...