Techneko Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 674 Çözümler 8 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Video Editör 9 Temmuz 2022 #11 Sıfırlamayın. Değişen bir şey olmaz. Antivirüs ile tarayın ve sorun gözükmüyorsa kullanmaya devam edin.
Sıfırlamayın. Değişen bir şey olmaz. Antivirüs ile tarayın ve sorun gözükmüyorsa kullanmaya devam edin.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #12 487218 dedi: Tespit edilebilir mi hocam? Ben Kaspersky, AVG ile tarama yaptım sorun çıkmadı, telefonu sıfırladım virüs varsa gitmiştir herhalde. Genişletmek için tıkla... Tespit edilir veya edilemez, virüsüne göre değişir bu. Önerim MBAM veya ESET kullanmanız.
487218 dedi: Tespit edilebilir mi hocam? Ben Kaspersky, AVG ile tarama yaptım sorun çıkmadı, telefonu sıfırladım virüs varsa gitmiştir herhalde. Genişletmek için tıkla... Tespit edilir veya edilemez, virüsüne göre değişir bu. Önerim MBAM veya ESET kullanmanız.
cluster Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 175 9 Temmuz 2022 #13 Arrandale0 dedi: Dosyayı kurmadıysanız/çalıştırmadıysanız hiçbir şey olmaz endişe etmeyin. Rahat etmezseniz tarayıcı çerezlerini temizleyip, MBAM ile tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Dosya otomatik kendi indi ben indiği zaman gidip indirenlerden sildim.
Arrandale0 dedi: Dosyayı kurmadıysanız/çalıştırmadıysanız hiçbir şey olmaz endişe etmeyin. Rahat etmezseniz tarayıcı çerezlerini temizleyip, MBAM ile tam tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Dosya otomatik kendi indi ben indiği zaman gidip indirenlerden sildim.
3 372328 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.335 Çözümler 11 9 Temmuz 2022 #14 ardoş dedi: Fotoğrafları bir an önce yedekleyip (mümkünse USB falan bağlama, Google Fotoğraflar'a falan yedekle) en kısa süre içinde sıfırlamanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Biraz saçma gelebilir ama, cidden bulaştıysa USB bağladığında belki USB bağlantısıyla bilgisayara geçebilir. Sürprizbozan Eskiden olmuştu bana.
ardoş dedi: Fotoğrafları bir an önce yedekleyip (mümkünse USB falan bağlama, Google Fotoğraflar'a falan yedekle) en kısa süre içinde sıfırlamanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Biraz saçma gelebilir ama, cidden bulaştıysa USB bağladığında belki USB bağlantısıyla bilgisayara geçebilir. Sürprizbozan Eskiden olmuştu bana.
cluster Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 175 9 Temmuz 2022 #15 Prime777 dedi: İndireceğiniz site reklam göstermiş olabilir. Bence virüs bile inmiş olabilir şu an. ESET ve Malwarebytes ile tarama yapınız. ESET Mobile Security Antivirus - Google Play'de Uygulamalar ESET imzalı hızlı ve güçlü mobil antivirus. play.google.com Malwarebytes Mobile Security - Google Play'de Uygulamalar Dijital YaÅamınız için Hepsi Bir Arada Antivirüs, Kötü Amaçlı Yazılım, Gizlilik ve VPN Koruması play.google.com Genişletmek için tıkla... Şimdi ESET'den tarama yaptım hiçbir sorun çıkmadı sonra Malwarebytes'den yaptım orada sadece WhatsApp Aero kötü yazlım gösterdi ama tehdit değil diye işaretledim WhatsApp dosyalarına falan girmiş olamaz değil mi?
Prime777 dedi: İndireceğiniz site reklam göstermiş olabilir. Bence virüs bile inmiş olabilir şu an. ESET ve Malwarebytes ile tarama yapınız. ESET Mobile Security Antivirus - Google Play'de Uygulamalar ESET imzalı hızlı ve güçlü mobil antivirus. play.google.com Malwarebytes Mobile Security - Google Play'de Uygulamalar Dijital YaÅamınız için Hepsi Bir Arada Antivirüs, Kötü Amaçlı Yazılım, Gizlilik ve VPN Koruması play.google.com Genişletmek için tıkla... Şimdi ESET'den tarama yaptım hiçbir sorun çıkmadı sonra Malwarebytes'den yaptım orada sadece WhatsApp Aero kötü yazlım gösterdi ama tehdit değil diye işaretledim WhatsApp dosyalarına falan girmiş olamaz değil mi?
ardoş Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 274 Çözümler 5 Yer New Jersey, US Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Website Developer 10 Temmuz 2022 #16 esyal21 dedi: Biraz saçma gelebilir ama, cidden bulaştıysa USB bağladığında belki USB bağlantısıyla bilgisayara geçebilir. Eskiden olmuştu bana. Genişletmek için tıkla... Saçma değil, olması mümkün. O nedenle Google Fotoğraflar'a yedekleyin dedim zaten.
esyal21 dedi: Biraz saçma gelebilir ama, cidden bulaştıysa USB bağladığında belki USB bağlantısıyla bilgisayara geçebilir. Eskiden olmuştu bana. Genişletmek için tıkla... Saçma değil, olması mümkün. O nedenle Google Fotoğraflar'a yedekleyin dedim zaten.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 10 Temmuz 2022 #17 cluster dedi: Dosya otomatik kendi indi ben indiği zaman gidip indirenlerden sildim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz o zaman. Çerezleri temizleyin geçin. Endişe etmeyin.
cluster dedi: Dosya otomatik kendi indi ben indiği zaman gidip indirenlerden sildim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz o zaman. Çerezleri temizleyin geçin. Endişe etmeyin.