layta Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #1 Telefonumda 8 GB RAM olmasına rağmen 4 GB kullanılabilir olarak gözüküyor, anlayamadım. Telefonu yeni aldım. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2021
Telefonumda 8 GB RAM olmasına rağmen 4 GB kullanılabilir olarak gözüküyor, anlayamadım. Telefonu yeni aldım.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #2 Hocam, uygulamalar ve Android sistemi kullanıyor olabilir.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #3 Kullanılabilir dediği boşta olanıdır. Geri kalanını sistem uygulamalar vs kullanıyor.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 22 Ocak 2021 #4 Telefonlarda RAM kullanımı fazla olabiliyor. Ayrıca 4 GB RAM bir telefon için gayet iyi.
layta Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #5 IDenizI dedi: Telefonlarda RAM kullanımı fazla olabiliyor. Ayrıca 4 GB RAM bir telefon için gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Genelde oyun oynadığım için tam verim almak istiyorum. Mehmet A dedi: Kullanılabilir dediği boşta olanıdır. Geri kalanını sistem uygulamalar vs kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Kullanılabilir demiyor telefonlardan anlamıyorum ama kendi uygulamasında telefonun optimize et butonuna basınca 4/8 GB RAM gibi bir şey geliyor.
IDenizI dedi: Telefonlarda RAM kullanımı fazla olabiliyor. Ayrıca 4 GB RAM bir telefon için gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Genelde oyun oynadığım için tam verim almak istiyorum. Mehmet A dedi: Kullanılabilir dediği boşta olanıdır. Geri kalanını sistem uygulamalar vs kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Kullanılabilir demiyor telefonlardan anlamıyorum ama kendi uygulamasında telefonun optimize et butonuna basınca 4/8 GB RAM gibi bir şey geliyor.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 22 Ocak 2021 #6 layta dedi: Genelde oyun oynadığım için tam verim almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda performansı sadece RAM sağlamaz. Ayrıca 4 GB RAM kullanabilecek bir mobil oyun olduğunu da zannetmiyorum.
layta dedi: Genelde oyun oynadığım için tam verim almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda performansı sadece RAM sağlamaz. Ayrıca 4 GB RAM kullanabilecek bir mobil oyun olduğunu da zannetmiyorum.
layta Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #7 IDenizI dedi: Oyunlarda performansı sadece RAM sağlamaz. Ayrıca 4 GB RAM kullanabilecek bir mobil oyun olduğunu da zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile oynuyorum aynı zamanda 1080p videolar kayıt ediyorum.
IDenizI dedi: Oyunlarda performansı sadece RAM sağlamaz. Ayrıca 4 GB RAM kullanabilecek bir mobil oyun olduğunu da zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... PUBG Mobile oynuyorum aynı zamanda 1080p videolar kayıt ediyorum.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #8 layta dedi: Genelde oyun oynadığım için tam verim almak istiyorum. Kullanılabilir demiyor telefonlardan anlamıyorum ama kendi uygulamasında telefonun optimize et butonuna basınca 4/8 GB RAM gibi bir şey geliyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok. 4GB kullanılıyor, 4GB daha kullanılabilir bellek var.
layta dedi: Genelde oyun oynadığım için tam verim almak istiyorum. Kullanılabilir demiyor telefonlardan anlamıyorum ama kendi uygulamasında telefonun optimize et butonuna basınca 4/8 GB RAM gibi bir şey geliyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok. 4GB kullanılıyor, 4GB daha kullanılabilir bellek var.
layta Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #9 Mehmet A dedi: Sıkıntı yok. 4 GB kullanılıyor, 4 GB daha kullanılabilir bellek var. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler.
Mehmet A dedi: Sıkıntı yok. 4 GB kullanılıyor, 4 GB daha kullanılabilir bellek var. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler.