SalihReizz Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 344 Çözümler 3 1 Ağustos 2022 #1 Merhaba, Bugün Android telefonumla Chrome'a girdiğimde, sekme sayısı gösterme yerinde gülücük işareti vardı. Aynı bu şekilde: Bunun olayı nedir? Daha önce hiç başına gelen var mı?
Merhaba, Bugün Android telefonumla Chrome'a girdiğimde, sekme sayısı gösterme yerinde gülücük işareti vardı. Aynı bu şekilde: Bunun olayı nedir? Daha önce hiç başına gelen var mı?
K keyend0 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #2 Gizli sekmede 100 veya 100'den vazla sekme açlırsa işareti çıkıyor.
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 1 Ağustos 2022 #3 keyend0 dedi: Gizli sekmede 100 veya 100'den vazla sekme açlırsa işareti çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Gizli sekmeyle alakası yok normal 100 sekmede de oluyor. SalihReizz dedi: Merhaba, Bugün Android telefonumla Chrome'a girdiğimde, sekme sayısı gösterme yerinde gülücük işareti vardı. Aynı bu şekilde: Eki Görüntüle 1470780 Bunun olayı nedir? Daha önce hiç başına gelen var mı? Genişletmek için tıkla... O sayaç iki hane için yapılmış yani 3. haneye çıkarsanız (100 ve üstü sayfa açarsanız) gülücük sembolü çıkar.
keyend0 dedi: Gizli sekmede 100 veya 100'den vazla sekme açlırsa işareti çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Gizli sekmeyle alakası yok normal 100 sekmede de oluyor. SalihReizz dedi: Merhaba, Bugün Android telefonumla Chrome'a girdiğimde, sekme sayısı gösterme yerinde gülücük işareti vardı. Aynı bu şekilde: Eki Görüntüle 1470780 Bunun olayı nedir? Daha önce hiç başına gelen var mı? Genişletmek için tıkla... O sayaç iki hane için yapılmış yani 3. haneye çıkarsanız (100 ve üstü sayfa açarsanız) gülücük sembolü çıkar.
K keyend0 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #4 Bu ozellik ilk ciktiginda sadece gizli sekmeye getirilmisti ne yaptiginizi biliyoruz manasinda normaline sonradan getirilmis bilmiyordum.
Bu ozellik ilk ciktiginda sadece gizli sekmeye getirilmisti ne yaptiginizi biliyoruz manasinda normaline sonradan getirilmis bilmiyordum.
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 1 Ağustos 2022 #5 keyend0 dedi: Bu ozellik ilk ciktiginda sadece gizli sekmeye getirilmisti ne yaptiginizi biliyoruz manasinda normaline sonradan getirilmis bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey hiç olmadı onu bazı kişiler uydurmuştu yanlış bilmiyorsam.
keyend0 dedi: Bu ozellik ilk ciktiginda sadece gizli sekmeye getirilmisti ne yaptiginizi biliyoruz manasinda normaline sonradan getirilmis bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey hiç olmadı onu bazı kişiler uydurmuştu yanlış bilmiyorsam.
K keyend0 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #6 Nasil olmadi?