Android telefonda format sonrası Google güvenlik koduna ulaşılamıyor

TheFreak

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonuma orijinal ROM yükledim fakat Gmail hesabımı girmek istediğimde telefona kod yollayacağını söylüyor Google. Ne yazık ki o Google hesabımın girili olduğu başka bir mobil cihaz yok. Bilgisayardan denedim fakat onda da mobil cihaza göndereceğini söylüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

1723148537253.png

Arkadaşlar telefonuma orijinal ROM yükledim fakat Gmail hesabımı girmek istediğimde telefona kod yollayacağını söylüyor Google. Ne yazık ki o Google hesabımın girili olduğu başka bir mobil cihaz yok. Bilgisayardan denedim fakat onda da mobil cihaza göndereceğini söylüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 2278646

Normalde yedek giriş kodu olur hesap yedek koruması onu almadınız mı?

Normalde hesabı kurduğunuzda verir onu yedek güvenlik için hocam orada da kodla kurtarma gibi bir seçenek olur şifremi unuttum kısmında. Ek güvenliği etkinleştirmediniz mi acaba?
Hayır hocam ek güvenlik etkinleştirmedim. Hesabı kuralı da 10 yıldan fazla olduğu için yedek kod olayını bilmiyorum. Hesabın şifresini de biliyorum o konuda bir sıkıntı yok. Sadece Google bu siz olmayabilirsiniz diyor.

Hayır hocam ek güvenlik eşleştirmedim. Hesabı kuralı da 10 yıldan fazla olduğu için yedek kod olayını bilmiyorum. Hesabın şifresini de biliyorum o konuda bir sıkıntı yok. Sadece Google bu siz olmayabilirsiniz diyor.
keşke kurtarma ekleseymişsiniz numaraya kod yollama seçeneği yok mu hocam? az önce boş bir hesapta denedim hesaba girili tel no varsa kod yollatarak kurtarılabiliyor

Numara ekli hocam. Nereden yapacağımı anlatabilir misiniz?

Şimdi şöyle yapın e postanızı girin. Sonrasında şifre kısmında şifremi unuttum yapın. E postaya kod yollamak isteyecek en başta telefonum yanımda değile tıklayın. Tıkladıktan sonra yeni ekranda telefon numarası sorması lazım orada Türkiye'yi seçerek başında 0 olmayacak şekilde numaranızı yazın. SMS ile kod geliyorç bu şekilde kurtarabilirsin bende olmuştu hocam.

Şimdi şöyle yapın e postanızı girin. Sonrasında şifre kısmında şifremi unuttum yapın. E postaya kod yollamak isteyecek en başta telefonum yanımda değile tıklayın. Tıkladıktan sonra yeni ekranda telefon numarası sorması lazım orada Türkiye'yi seçerek başında 0 olmayacak şekilde numaranızı yazın. SMS ile kod geliyorç bu şekilde kurtarabilirsin bende olmuştu hocam.
Hocam bir web sitesine Google hesabımla giriş yapmayı deneyince telefonuma kod geldi ve giriş yapabildim. Sonrasında da hemen telefona ekleyebildim hesabı. Sizin söylediğinize benzer bir durum oldu açıkçası. Teşekkür ederim.

Hocam bir web sitesine Google hesabımla giriş yapmayı deneyince telefonuma kod geldi ve giriş yapabildim. Sonrasında da hemen telefona ekleyebildim hesabı. Sizin söylediğinize benzer bir durum oldu açıkçası. Teşekkür ederim.

Rica ederim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı