M mucooh Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #1 Bu özelliği iPhone telefonlarda gördüm. Android içinde bu özellik var mı? Telefonum Samsung S21 FE veya Samsung telefonların herhangi birinde bu özellik var mı? Uygulama yüklemeden olmalı.
Bu özelliği iPhone telefonlarda gördüm. Android içinde bu özellik var mı? Telefonum Samsung S21 FE veya Samsung telefonların herhangi birinde bu özellik var mı? Uygulama yüklemeden olmalı.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.157 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #2 iPhone'larda nasıl varmış? Telefonlarda gizli kamera olmaz ki? iPhone'dakini söylerseniz Android için de kafamızda bir şey oluşabilir.
iPhone'larda nasıl varmış? Telefonlarda gizli kamera olmaz ki? iPhone'dakini söylerseniz Android için de kafamızda bir şey oluşabilir.
M mucooh Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #3 Crownguard dedi: iPhone'larda nasıl varmış? Telefonlarda gizli kamera olmaz ki? iPhone'dakini söylerseniz Android için de kafamızda bir şey oluşabilir. Genişletmek için tıkla... Bu videoda gördüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Crownguard dedi: iPhone'larda nasıl varmış? Telefonlarda gizli kamera olmaz ki? iPhone'dakini söylerseniz Android için de kafamızda bir şey oluşabilir. Genişletmek için tıkla... Bu videoda gördüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.157 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #4 İyi de bu, telefonda bir gizli kamera olduğunu göstermez. Konu başlığı aklımıza farklı bir şey getiriyor. Bilmiyorum maalesef.
İyi de bu, telefonda bir gizli kamera olduğunu göstermez. Konu başlığı aklımıza farklı bir şey getiriyor. Bilmiyorum maalesef.