Android Telefonda Kişiselleştirme

@İsmail_D Sonucu bekleyeceğim. :)

@Tr_Emir_07 Rom, PC'deki Windows 10, Ubuntu gibi Android telefonlardaki işletim sistemidir.

Root ise, Windows sistemlerdeki administrator, Linux sistemlerdeki root gibidir. Ki Android de zaten Unix tabanlıdır. Root ismide oradan gelmektedir. (y)

ROM ile ROOT arasında ne fark var?
Her zaman merak etmişimdir[emoji4]
ROM bildiğin işletim sistemi. Bunların her telefona göre firmanın yayınladığı orijinal ROM' ları oluyor. Ekstra özellikler istersen XDA gibi yerlerden custom ROM yükleyebilirsin. Ama bunun için ROOT yetkisi ve genellikle custom recovery kurmak zorundasın.

Xposed ise ROOT yetkisi verdikten sonra telefonla ilgili bir sürü ayarı değiştirmeni sağlıyor. Örneğin Ace 2' imde Youtube' u arka planda çalıştırırdım eskiden :D

@Konuralp Root basit bir işlemdir. Şu videoyu izleyerek cihazına kolayca root atabilirsin.

#How Root Any Android Device (İngilizce) | #KingoRoot (Telefonuna root atacağın program)

@Konuralp Evet. Google Play'de "Launcher" şeklinde aratırsan bir sürü başlatıcı bulabilirsin. Benim tavsiyem ise #Nova Launcher olacaktır. Mümkün olursa tam sürümünü satın almanı da öneririm... (y) Garip bir soru olacak ama mesela Lord of the Rings Kişiselleştirmesi yapabilir miyim? :LOL:

Garip bir soru olacak ama, mesela Lord of the Rings kişiselleştirmesi yapabilir miyim? :LOL:
Sanmıyorum. Ama League of Legends'in var sanırım böyle bir ikon paketi.

#LoL Icon Pack (Güvenilir mi orasını bilmiyorum...)

En fazla arka planı falan ona göre ayarlarsın. İkonları da araştırırsın. Hoşuna giden paketleri indirirsin, kullanırsın.

Bir de bildiğim kadarıyla CM Locker'ın launcher temaları var. O tarz şeylerden görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. İstersen bir de onlara bak.

Böyle mi yapılıyor?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Android'de açtığınız çoğu şey, hatta neredeyse herşey bir uygulama. Kurduğunuz launcher da telefona fabrikasında yüklenen, yani stok olan launcher'ının üzerine yüklenir. Her launcher'ın kendine özgü kişiselleştirmesi vardır, kimisi parmak hareketleriyle yapılan işlemlere yönelik işler yapar, kimisi de performansa, ikonlara yöneliktir. Play Store'dan nasıl birşey aradığınıza karar verip istediğinizi yükleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı