met1234 Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #1 Evet dostlar, yarım saattir uğraşıyorum, hâlâ bulamadım.
Çözüm yoriklapa 29 Nisan 2021 met1234 dedi: Hayır şifreyi biliyorum ama telefondan kaldıramıyorum. Yani sıfırlamamı gerektiren bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Hocam basit bir şey ayarlardan kilit ekranına gelin ekran kilidi türü tıklayın sonra hiçbiri seçeneğini seçin. Biraz araştırsanız yaparsınız.
met1234 dedi: Hayır şifreyi biliyorum ama telefondan kaldıramıyorum. Yani sıfırlamamı gerektiren bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Hocam basit bir şey ayarlardan kilit ekranına gelin ekran kilidi türü tıklayın sonra hiçbiri seçeneğini seçin. Biraz araştırsanız yaparsınız.
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 29 Nisan 2021 #2 Sıfırlayabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS met1234 Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #3 Hd6850 dedi: Sıfırlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır şifreyi biliyorum ama telefondan kaldıramıyorum. Yani sıfırlamamı gerektiren bir durum yok. Artı 0 Eksi
Hd6850 dedi: Sıfırlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır şifreyi biliyorum ama telefondan kaldıramıyorum. Yani sıfırlamamı gerektiren bir durum yok.
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 29 Nisan 2021 #4 met1234 dedi: Hayır şifreyi biliyorum ama telefondan kaldıramıyorum. Yani sıfırlamamı gerektiren bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Anladım şimdi adım adım anlatayım telefonunun modeli nedir? Artı 0 Eksi
met1234 dedi: Hayır şifreyi biliyorum ama telefondan kaldıramıyorum. Yani sıfırlamamı gerektiren bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Anladım şimdi adım adım anlatayım telefonunun modeli nedir?
yoriklapa Decapat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #5 met1234 dedi: Hayır şifreyi biliyorum ama telefondan kaldıramıyorum. Yani sıfırlamamı gerektiren bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Hocam basit bir şey ayarlardan kilit ekranına gelin ekran kilidi türü tıklayın sonra hiçbiri seçeneğini seçin. Biraz araştırsanız yaparsınız. Artı 0 Eksi Çözüm
met1234 dedi: Hayır şifreyi biliyorum ama telefondan kaldıramıyorum. Yani sıfırlamamı gerektiren bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Hocam basit bir şey ayarlardan kilit ekranına gelin ekran kilidi türü tıklayın sonra hiçbiri seçeneğini seçin. Biraz araştırsanız yaparsınız.
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 29 Nisan 2021 #6 yoriklapa dedi: Hocam basit bir şey ayarlardan kilit ekranına gelin ekran kilidi türü tıklayın sonra hiçbiri seçeneğini seçin. Biraz araştırsanız yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Bazı telefonlarda farklı olabiliyor nerede olduğu. Artı 0 Eksi
yoriklapa dedi: Hocam basit bir şey ayarlardan kilit ekranına gelin ekran kilidi türü tıklayın sonra hiçbiri seçeneğini seçin. Biraz araştırsanız yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Bazı telefonlarda farklı olabiliyor nerede olduğu.
KS KS met1234 Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #7 yoriklapa dedi: Hocam basit bir şey ayarlardan kilit ekranına gelin ekran kilidi türü tıklayın sonra hiçbiri seçeneğini seçin. Biraz araştırsanız yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, oldu. Artı 0 Eksi
yoriklapa dedi: Hocam basit bir şey ayarlardan kilit ekranına gelin ekran kilidi türü tıklayın sonra hiçbiri seçeneğini seçin. Biraz araştırsanız yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, oldu.
yoriklapa Decapat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #8 Hd6850 dedi: Bazı telefonlarda farklı olabiliyor nerede olduğu. Genişletmek için tıkla... İsimleri değişiyor farklı arayüzlerde diye biliyorum. met1234 dedi: Teşekkürler hocam, oldu. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Artı 0 Eksi
Hd6850 dedi: Bazı telefonlarda farklı olabiliyor nerede olduğu. Genişletmek için tıkla... İsimleri değişiyor farklı arayüzlerde diye biliyorum. met1234 dedi: Teşekkürler hocam, oldu. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.