Nan0TecH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 1.287 Çözümler 4 Yer VİRJİNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar destekli Makina imalatı 2 Kasım 2020 #11 esraaa dedi: @theardaknight du recorder iniyor gözüküyor ama inmiyor normalde böyle olmazdı telefonu kapatıp açsam mı acaba Genişletmek için tıkla... Mobizen for SAMSUNG_2.17.0.1 bunu bir dene istersen .
esraaa dedi: @theardaknight du recorder iniyor gözüküyor ama inmiyor normalde böyle olmazdı telefonu kapatıp açsam mı acaba Genişletmek için tıkla... Mobizen for SAMSUNG_2.17.0.1 bunu bir dene istersen .
E esraaa Femtopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Kasım 2020 #12 @theardaknight du recorder indi fakat çok anlamadım nasıl kullanılacağını SteelForGee dedi: Mobizen for SAMSUNG_2.17.0.1 bunu bir dene istersen . Genişletmek için tıkla... hemen deniyorum SteelForGee dedi: Mobizen for SAMSUNG_2.17.0.1 bunu bir dene istersen . Genişletmek için tıkla... yapamadım ya neden olmadı Son düzenleme: 2 Kasım 2020
@theardaknight du recorder indi fakat çok anlamadım nasıl kullanılacağını SteelForGee dedi: Mobizen for SAMSUNG_2.17.0.1 bunu bir dene istersen . Genişletmek için tıkla... hemen deniyorum SteelForGee dedi: Mobizen for SAMSUNG_2.17.0.1 bunu bir dene istersen . Genişletmek için tıkla... yapamadım ya neden olmadı