Android telefonda uygulama nasıl gizlenir?

syrewx05

Centipat
Daha fazla  
Sorunumu yukarıda tam açıklayamadım ama aslında şunu demek istiyorum. Ailedeki kişilerin telefonundan e-Okul uygulamasını gizlemek istiyorum. Yani Play Store'a e-Okul yazdıklarında e-Okul uygulaması çıkmasın. Böyle bir düzenek var mı? Varsa yardımcı olursanız sevinirim. Ailedeki herkes Android kullanıyor bu arada. Başka bir çözüm yolu biliyorsanız söyleyebilirseniz sevinirim.

Hocam Play Store'dan gizleyebileceğinizi pek sanmıyorum. Hem o notlar eninde sonunda öğrenilecek

Play Store'dan gizlemek mümkün sadece e- okul uygulamasının hangi ülkede açık olmadığını araştıracaksın. Bulduktan sonra Google hesabının ödemelerinden ülkeyi e-okul açık olmayan ülke seçeceksin gözükmeyecek ama büyük ihtimalle TR üzerinden gireceğiniz için gözükme ihtimali var.

Hocam Play Store'dan gizleyebileceğinizi pek sanmıyorum. Hem o notlar eninde sonunda öğrenilecek
hocam bende biliyorum fakat 2. yazılılarda düzeltip öyle göstermeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…