Android telefonla TV'yi kumanda etmek

eskedüzcebey

Centipat
Bu aralar meraklandım bu işe, ASUS cihazımla Samsung UE24H4070AAS TV'mi uzaktan kumanda etmem mümkün mü? TV Smart dahili. Uydu üzerinden oluyor sanırsam.

Son düzenleyen: Moderatör:
telefonla kotrol edebileceğiniz uygulamalar var ancak bazı telefonlarda çalışıyor.

benimkisi asus murat ama çalışırmı telefonda
telefonun modeline göre değişir 8 -10 mb lik uygulamalar var birini indir ve dene eğer ilk programda çalışmazsa zorlama telefondaki bir özellik buna imkan veriyor ve bu ozelliğin bulunduğu telefonlar sınırlı.

murat hangi proğramlar isimleri biliyormusun benim telefonum markası modeli asus_zooad hangisi olur proğramlardan

murat hangi proğramlar isimleri biliyormusun benim telefonum markası modeli asus_zooad hangisi olur proğramlardan
programın pek bi önemi yok dediğim gibi telefonun da o özellik yoksa olmuyor . benimde başıma geldi kumanda kırılmıştı ve telefona random bir uygulama yükledim televizyonun modelini seçtim ama hata verdi .
edit telefonla alakalı bir hataydı aldığım.

Samsung remote control tarzı programları arayın Google Store üzerinden. İhtiyacınıza karşılık birkaç uygulama ile karşılaşırsınız. Eşleşme içinse uygulama içindeki yönergeleri kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…