memoe Kilopat Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar merhaba ben Fi5ziksel engelliyim tablette tek elle ekran görüntüsü alabileceğim bir uygulama var mı acaba?
Arkadaşlar merhaba ben Fi5ziksel engelliyim tablette tek elle ekran görüntüsü alabileceğim bir uygulama var mı acaba?
aasmcan Kilopat Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 554 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus TUF Gaming A520M-PLUS WiFi - CPU: AMD Ryzen 5 5600 - GPU: Asus Dual AMD RX 6600 - RAM: XPG 16GB(2x8GB) Spectrix D41 RGB 3200mhz CL16 - SSD 1: Kingston 500GB NV2 NVMe 3500MB-2100MB M.2 - SSD 2: Kingston SSDNow 240GB SATA 3 V300 Mouse: Razer Mamba Elite - Pad: SteelSeries QcK L - Klavye: Razer Blackwidow Chroma - Kulaklık: Razer Barracuda X 2022 Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2020 #2 Hangi marka/model telefon kullanıyorsunuz?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 3 Ağustos 2020 #3 Ben doğrudan bütün yolları sayayım; Güç tuşu + Ses Kısma. Güç tuşuna uzun basılınca kapatma seçeneklerinin yanında ekran görüntüsü seçeneği olabilir.(Her cihazda olmayabilir.) Bildirim panelindeki ekran görüntüsü butonu.(Her cihazda olmayabilir.) Üç parmağı ekranda aşağıya kaydırarak ekran görüntüsü almak.(Her cihazda olmayabilir.) Elin kenarını ekran üzerinde kaydırmak.(Her cihazda olmayabilir.) Hangisi size daha kolay gelirse onu kullanabilirsiniz. Hiçbiri işinizi görmezse ek öneriler sunabilirim.
Ben doğrudan bütün yolları sayayım; Güç tuşu + Ses Kısma. Güç tuşuna uzun basılınca kapatma seçeneklerinin yanında ekran görüntüsü seçeneği olabilir.(Her cihazda olmayabilir.) Bildirim panelindeki ekran görüntüsü butonu.(Her cihazda olmayabilir.) Üç parmağı ekranda aşağıya kaydırarak ekran görüntüsü almak.(Her cihazda olmayabilir.) Elin kenarını ekran üzerinde kaydırmak.(Her cihazda olmayabilir.) Hangisi size daha kolay gelirse onu kullanabilirsiniz. Hiçbiri işinizi görmezse ek öneriler sunabilirim.
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 3 Ağustos 2020 #4 Hocam Samsung cihazlarda elinizin kenarını ekranın üzerinde sağdan sola doğru kaydırarak ekran görüntüsü alabilrsiniz. Diğer cihazlar için maalesef bilmiyorum, tabletinizin marka modelini belirtirseniz daha iyi olur
Hocam Samsung cihazlarda elinizin kenarını ekranın üzerinde sağdan sola doğru kaydırarak ekran görüntüsü alabilrsiniz. Diğer cihazlar için maalesef bilmiyorum, tabletinizin marka modelini belirtirseniz daha iyi olur
memoe Kilopat Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2020 #5 Samsung Galaxy TAB 3 ( T310 ) şu an bu ama yakın zamanda HUAWEI MATEPAD T8 buna geçicem @asimcanergul @BidividiDel
Samsung Galaxy TAB 3 ( T310 ) şu an bu ama yakın zamanda HUAWEI MATEPAD T8 buna geçicem @asimcanergul @BidividiDel
YcS Megapat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 616 Çözümler 2 3 Ağustos 2020 #6 memoe dedi: Samsung Galaxy TAB 3 ( T310 ) şu ainbu ama yakın zamanda HUAWEI MATEPAD T8 buna geçicem Genişletmek için tıkla... Home tuşu ve açma kapama tuşuna aynı anda basarsan, ekran görüntüsü alabilirsin.
memoe dedi: Samsung Galaxy TAB 3 ( T310 ) şu ainbu ama yakın zamanda HUAWEI MATEPAD T8 buna geçicem Genişletmek için tıkla... Home tuşu ve açma kapama tuşuna aynı anda basarsan, ekran görüntüsü alabilirsin.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 3 Ağustos 2020 #7 memoe dedi: ...yakın zamanda HUAWEI MATEPAD T8 buna geçicem. Genişletmek için tıkla... Bu cihazda üç parmağınızı aşağıya kaydırarak ekran görüntüsü alabilirsiniz. Bu özellik olmasa bile bildirim panelinde ekran görüntüsü alma tuşu olur.
memoe dedi: ...yakın zamanda HUAWEI MATEPAD T8 buna geçicem. Genişletmek için tıkla... Bu cihazda üç parmağınızı aşağıya kaydırarak ekran görüntüsü alabilirsiniz. Bu özellik olmasa bile bildirim panelinde ekran görüntüsü alma tuşu olur.
aasmcan Kilopat Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 554 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus TUF Gaming A520M-PLUS WiFi - CPU: AMD Ryzen 5 5600 - GPU: Asus Dual AMD RX 6600 - RAM: XPG 16GB(2x8GB) Spectrix D41 RGB 3200mhz CL16 - SSD 1: Kingston 500GB NV2 NVMe 3500MB-2100MB M.2 - SSD 2: Kingston SSDNow 240GB SATA 3 V300 Mouse: Razer Mamba Elite - Pad: SteelSeries QcK L - Klavye: Razer Blackwidow Chroma - Kulaklık: Razer Barracuda X 2022 Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2020 #8 Samsung telefonlarda avucunuzu bir kenardan diğer tarafa kaydırınca SS alabiliyorsunuz. Aynı şey tablet için geçerli mi bilmiyorum ama.
Samsung telefonlarda avucunuzu bir kenardan diğer tarafa kaydırınca SS alabiliyorsunuz. Aynı şey tablet için geçerli mi bilmiyorum ama.