Android telefonların hikaye performansı neden düşük?

enrcolak

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar,
Uzun süredir Android cihazlar kullandım ve hala kullanıyorum. Sizinle şu konuyu tartışmak istiyorum; Android cihazların story performansı neden bu kadar düşük? "Çünkü bir sürü Android var bunları optimize etmek zor" ya da "iPhone bunun için bütçe ayırıyor ve ödüyor" argümanlarını görüyorum senelerce. Peki neden 1 tanesine bile optimize etmiyorlar? En başarılı Huawei kameraları bile piksel piksel Anadolu boyutunu aşamıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Android kullanıyorsan telefonun kendi kamerasıyla çekip öyle paylaşacaksın yoksa kalite düşüyor. Bozulmasını istemiyorsan İphone alman lazım.

Gördüğüm en saçma olaylardan birisi de çok model var, optimize edilemiyor. Çok model varsa, çok kullanıcı var, çok kullanıcı varsa mecburen optimize etmek zorundalar. Ben yazılım ile ilgili olduğunu düşünüyorum bu olayın nedense.

P20 Lite kullanıcısıyım, Instagram hikayelerinde ciddi bir kalite düşüklüğü hissetmiyorum.
Gerçekten düşük ama en azından iphone cihazlara ya da mate 20 lite'a göre
Android kullanıyorsan telefonun kendi kamerasıyla çekip öyle paylaşacaksın yoksa kalite düşüyor. Bozulmasını istemiyorsan İphone alman lazım.
Yok alacağımdan değil sadece kullandığım günlerden beridir aklımı kurcalar bu durum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…