Cynara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.152 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Mühendisi 31 Ekim 2014 #11 brk35 dedi: Saf android demek her açıdan diğer android cihazlara göre daha uzun ömür demektir. Genişletmek için tıkla... Prestijden bahsediyorum ben. Kişisel tatminattan değil.
brk35 dedi: Saf android demek her açıdan diğer android cihazlara göre daha uzun ömür demektir. Genişletmek için tıkla... Prestijden bahsediyorum ben. Kişisel tatminattan değil.
Batuhan K Hectopat Katılım 26 Şubat 2014 Mesajlar 287 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisliği öğrencisi. 31 Ekim 2014 #12 2 ile 3 yıl arası bana göre ömürleri. Ondan sonra sürüm olarak ta arkada kalıp uygulama desteğinden yoksun oluyor, pil ölüyor zaten. 3. yıla doğru yeni telefon arayışlarına girilebilir
2 ile 3 yıl arası bana göre ömürleri. Ondan sonra sürüm olarak ta arkada kalıp uygulama desteğinden yoksun oluyor, pil ölüyor zaten. 3. yıla doğru yeni telefon arayışlarına girilebilir