Emre Uzunlar Hectopat Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2014 #1 Merhaba arkadaşlar öncelikle telefonumu mikrofon gibi kullanmak istiyorum. Yardım eder misiniz?
S suat Hectopat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2016 #2 Bilgisi olan?
CacikLee Hectopat Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 540 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2016 #3 Ses kaydedici'yi açarak yapabilirsiniz sanki ?
InMyHell Kilopat Katılım 26 Mayıs 2015 Mesajlar 396 Makaleler 3 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2016 #4 CFSW4045 dedi: Ses kaydedici'yi açarak yapabilirsiniz sanki ? Genişletmek için tıkla... Arkadaş telefonu bilgisayarda mikrofon olarak kullanmaktan bahsediyor galiba. @Emre Uzunlar Wo-Mic adında bir program var o işinize yarayabilir. Ben denedim ama başaramadım. Mikrofon alınca da bir daha uğraşmadım.
CFSW4045 dedi: Ses kaydedici'yi açarak yapabilirsiniz sanki ? Genişletmek için tıkla... Arkadaş telefonu bilgisayarda mikrofon olarak kullanmaktan bahsediyor galiba. @Emre Uzunlar Wo-Mic adında bir program var o işinize yarayabilir. Ben denedim ama başaramadım. Mikrofon alınca da bir daha uğraşmadım.