P PsychoosTR Hectopat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 3 22 Ekim 2016 #1 Selam beyler. Ben modemden internet alıyorum. (Cihaz Android) PC'ye yetmiyor kablo. Ben modemden aldığım interneti PC'ye nasıl aktarırım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2016
Selam beyler. Ben modemden internet alıyorum. (Cihaz Android) PC'ye yetmiyor kablo. Ben modemden aldığım interneti PC'ye nasıl aktarırım?
M. Samet Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2016 #2 Kablo alabilirsiniz ya da wi-fi kart alabilirsiniz. Eğer oyun oynanacaksa ve video izlenecekse kablo, basit işler yapılacaksa internet ve oyunla uğraşılmayacaksa wi-fi kart. Benim tavsiyem kablodan yana.
Kablo alabilirsiniz ya da wi-fi kart alabilirsiniz. Eğer oyun oynanacaksa ve video izlenecekse kablo, basit işler yapılacaksa internet ve oyunla uğraşılmayacaksa wi-fi kart. Benim tavsiyem kablodan yana.
P PsychoosTR Hectopat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 3 24 Ekim 2016 #3 Kablo olmaz uzak dediğim gibi ortak kullanıyoruz.