Burhanglrsoy Centipat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 738 Çözümler 8 5 Ağustos 2020 #1 Bilgisayarda VR destekleyen oyunları, bir yazılım ile sanal gerçeklik gözlüğünün içine koyduğumuz Android telefonun ekranından görebilir miyiz?
Bilgisayarda VR destekleyen oyunları, bir yazılım ile sanal gerçeklik gözlüğünün içine koyduğumuz Android telefonun ekranından görebilir miyiz?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.469 Makaleler 6 Çözümler 514 Yer İstanbul 5 Ağustos 2020 #2 Bilgisayarda bile hatırı sayılır donanım istiyor o oyunlar. Mobil cihazların kaldırabileceğini sanmıyorum.
Bilgisayarda bile hatırı sayılır donanım istiyor o oyunlar. Mobil cihazların kaldırabileceğini sanmıyorum.
Burhanglrsoy Centipat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 738 Çözümler 8 6 Ağustos 2020 #3 Vavien. dedi: Bilgisayarda bile hatırı sayılır donanım istiyor o oyunlar. Mobil cihazların kaldırabileceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda yeteri kadar donanım var. Anlatmak istediğim, bilgisayarda renderlanan oyunu, vr gözlüğün içine koyduğumuz telefonun ekranından görebilir miyizdi. Ama sanırım bu mümkün değil.
Vavien. dedi: Bilgisayarda bile hatırı sayılır donanım istiyor o oyunlar. Mobil cihazların kaldırabileceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımda yeteri kadar donanım var. Anlatmak istediğim, bilgisayarda renderlanan oyunu, vr gözlüğün içine koyduğumuz telefonun ekranından görebilir miyizdi. Ama sanırım bu mümkün değil.