Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 29 Kasım 2020 #1 Merhabalar, ben Android telefonumu Xbox Controller olarak kullanmak istiyorum. Oyunlar için.
realmoonlight Kilopat Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 29 Kasım 2020 #2 Xcylde dedi: Merhabalar, ben Android telefonumu Xbox Controller olarak kullanmak istiyorum. Oyunlar için. Genişletmek için tıkla... Hangi platformda, Xbox için mi?
Xcylde dedi: Merhabalar, ben Android telefonumu Xbox Controller olarak kullanmak istiyorum. Oyunlar için. Genişletmek için tıkla... Hangi platformda, Xbox için mi?
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 29 Kasım 2020 #3 realmoonlight dedi: Hangi platformda, Xbox için mi? Genişletmek için tıkla... Pc için.
realmoonlight Kilopat Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 29 Kasım 2020 #4 Droid Pad ile yapabilirsiniz. PC DroidPad | Digitalsquid Telefon https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.d...
Droid Pad ile yapabilirsiniz. PC DroidPad | Digitalsquid Telefon https://play.google.com/store/apps/details?id=uk.d...
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 29 Kasım 2020 #5 Hocam tam olarak xbox olarak geçmesi gere yani oyunlarda xbox kolu istiyor oyabilirmiyim böyle
realmoonlight Kilopat Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 29 Kasım 2020 #6 Xcylde dedi: Hocam tam olarak Xbox olarak geçmesi gere yani oyunlarda Xbox kolu istiyor oyabilir miyim böyle Genişletmek için tıkla... Denemekten başka çareniz yok.
Xcylde dedi: Hocam tam olarak Xbox olarak geçmesi gere yani oyunlarda Xbox kolu istiyor oyabilir miyim böyle Genişletmek için tıkla... Denemekten başka çareniz yok.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 29 Kasım 2020 #7 realmoonlight dedi: Denemekten başka çareniz yok. Genişletmek için tıkla... yani burda öyle gözüküyor. 2 Dakikadır böyle.
realmoonlight dedi: Denemekten başka çareniz yok. Genişletmek için tıkla... yani burda öyle gözüküyor. 2 Dakikadır böyle.
realmoonlight Kilopat Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 29 Kasım 2020 #8 Xcylde dedi: yani burda öyle gözüküyor. Eki Görüntüle 756546 2 Dakikadır böyle. Genişletmek için tıkla... Bekleyiniz acele etmeye gerek yok. Şu an durumlar nedir ?
Xcylde dedi: yani burda öyle gözüküyor. Eki Görüntüle 756546 2 Dakikadır böyle. Genişletmek için tıkla... Bekleyiniz acele etmeye gerek yok. Şu an durumlar nedir ?
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 29 Kasım 2020 #9 realmoonlight dedi: Bekleyiniz acele etmeye gerek yok. Şu an durumlar nedir ? Genişletmek için tıkla... Aynı.
realmoonlight dedi: Bekleyiniz acele etmeye gerek yok. Şu an durumlar nedir ? Genişletmek için tıkla... Aynı.
realmoonlight Kilopat Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 29 Kasım 2020 #10 realmoonlight dedi: Denemekten başka çareniz yok. Genişletmek için tıkla... Hocam, ben bu metodu deneyeli bayağı zaman geçti, droid pad Play Store'dan kaldırılmış. Kusura bakmayın işlemleri iptal edebilirsiniz.
realmoonlight dedi: Denemekten başka çareniz yok. Genişletmek için tıkla... Hocam, ben bu metodu deneyeli bayağı zaman geçti, droid pad Play Store'dan kaldırılmış. Kusura bakmayın işlemleri iptal edebilirsiniz.