körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Mart 2021 #11 Nasıl yahu. Birebir aynısı gibi duruyor. ROM olmadığına emin misiniz
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 19 Mart 2021 #12 körbiginar dedi: Nasıl yahu. Birebir aynısı gibi duruyor. ROM olmadığına emin misiniz Genişletmek için tıkla... Evet 1 gün uğraştım yapmaya ROM değil ROM olmadığı falan bireyde gözüüyorsa SS atabilirim.
körbiginar dedi: Nasıl yahu. Birebir aynısı gibi duruyor. ROM olmadığına emin misiniz Genişletmek için tıkla... Evet 1 gün uğraştım yapmaya ROM değil ROM olmadığı falan bireyde gözüüyorsa SS atabilirim.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Mart 2021 #13 Emir Bozat dedi: Evet 1 gün uğraştım yapmaya ROM değil ROM olmadığı falan bireyde gözüüyorsa SS atabilirim. Genişletmek için tıkla... Elinize sağlık ne diyeyim.
Emir Bozat dedi: Evet 1 gün uğraştım yapmaya ROM değil ROM olmadığı falan bireyde gözüüyorsa SS atabilirim. Genişletmek için tıkla... Elinize sağlık ne diyeyim.
4 416227 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.059 Makaleler 1 Çözümler 4 19 Mart 2021 #14 Emir Bozat dedi: Selamlar. SM-A260F Samsung A2 Core telefonumu IPhone'a benzetmeye çalıştım. Bayağı bir uğraştım sizce nasıl olmuş? (ROM değildir kendim yaptım) Genişletmek için tıkla... Elinize sağlık birkaç hata dışında gayet iyi seviyorsanız kullanılır.
Emir Bozat dedi: Selamlar. SM-A260F Samsung A2 Core telefonumu IPhone'a benzetmeye çalıştım. Bayağı bir uğraştım sizce nasıl olmuş? (ROM değildir kendim yaptım) Genişletmek için tıkla... Elinize sağlık birkaç hata dışında gayet iyi seviyorsanız kullanılır.
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 19 Mart 2021 #15 Emir Bozat dedi: Selamlar. SM-A260F Samsung A2 Core telefonumu IPhone'a benzetmeye çalıştım. Bayağı bir uğraştım sizce nasıl olmuş? (ROM değildir kendim yaptım) Genişletmek için tıkla... Telefon bir süre sonra kasmazsa güzel olmuş hocam.
Emir Bozat dedi: Selamlar. SM-A260F Samsung A2 Core telefonumu IPhone'a benzetmeye çalıştım. Bayağı bir uğraştım sizce nasıl olmuş? (ROM değildir kendim yaptım) Genişletmek için tıkla... Telefon bir süre sonra kasmazsa güzel olmuş hocam.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 19 Mart 2021 #16 416227 dedi: Elinize sağlık birkaç hata dışında gayet iyi seviyorsanız kullanılır. Genişletmek için tıkla... Birkaç hata nerede ben göremedim yahu hoşuma gidiyor böyle kullanmak iPhone kullanıyormuş zevki veriyor.
416227 dedi: Elinize sağlık birkaç hata dışında gayet iyi seviyorsanız kullanılır. Genişletmek için tıkla... Birkaç hata nerede ben göremedim yahu hoşuma gidiyor böyle kullanmak iPhone kullanıyormuş zevki veriyor.
İbrahimse Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 214 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri .. Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv sanayi 26 Ocak 2023 #17 boş gereklimiydi telefonun performansı düşecek
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 27 Ocak 2023 #18 İbrahimse dedi: Boş gerekli miydi telefonun performansı düşecek. Genişletmek için tıkla... Bu konuyu açtığım telefonu değişeli 2 yıl oldu
İbrahimse dedi: Boş gerekli miydi telefonun performansı düşecek. Genişletmek için tıkla... Bu konuyu açtığım telefonu değişeli 2 yıl oldu
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #19 Emir Bozat dedi: Bu konuyu açtığım telefonu değişeli 2 yıl oldu Genişletmek için tıkla... İnşallah iPhone aldınız
Emir Bozat dedi: Bu konuyu açtığım telefonu değişeli 2 yıl oldu Genişletmek için tıkla... İnşallah iPhone aldınız
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 27 Ocak 2023 #20 Lusyz dedi: İnşallah iPhone aldınız Genişletmek için tıkla... iPhone 6s Plus Aldımda Pert oldu şuan OMIX X600 Kullanıyorum
Lusyz dedi: İnşallah iPhone aldınız Genişletmek için tıkla... iPhone 6s Plus Aldımda Pert oldu şuan OMIX X600 Kullanıyorum