omeraltay Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar telefon markam htc desire 200 ekran desen kilidini unuttum gmail hesabımı istiyor giriyorum kabul etmiyor . Yeni hesapla denedim gene olmadı . Ses açma + power tuşu ile factory reset yapıcaktım o ekran da gelmiyor . Ne yapmam gerekir .
Arkadaşlar telefon markam htc desire 200 ekran desen kilidini unuttum gmail hesabımı istiyor giriyorum kabul etmiyor . Yeni hesapla denedim gene olmadı . Ses açma + power tuşu ile factory reset yapıcaktım o ekran da gelmiyor . Ne yapmam gerekir .
Gorgomit Hectopat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 291 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #2 Telefonu tam bilmiyorum ama telefonun bir yerlerinde mutlaka reset tuşu vardır onu kullanmayı deneyin.(Küçük bir delik olması gerek)
Telefonu tam bilmiyorum ama telefonun bir yerlerinde mutlaka reset tuşu vardır onu kullanmayı deneyin.(Küçük bir delik olması gerek)
omeraltay Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #3 O delikle nasıl reset atıcaz? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2014
Gorgomit Hectopat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 291 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #4 İnce bir şey bulun.(Ucu fazla sivri olmasın tuşa zarar verebilir.) Zaten cismi o deliğe hafif bir güçle bastırınca reset atar. Modem resetlemek gibi.
İnce bir şey bulun.(Ucu fazla sivri olmasın tuşa zarar verebilir.) Zaten cismi o deliğe hafif bir güçle bastırınca reset atar. Modem resetlemek gibi.
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 15 Haziran 2014 #5 Hard reset attınız, elbet o ekrana girecek. Dikkatli ve zamanında basın tuşlara. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2014
omeraltay Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #6 Ekran geldi arkadaşlar çok saolun . Ses kısma tuşuyla denedim geldi daha öncede denemiştim ama gelmemişti sorun çözüldü .
Ekran geldi arkadaşlar çok saolun . Ses kısma tuşuyla denedim geldi daha öncede denemiştim ama gelmemişti sorun çözüldü .
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 15 Haziran 2014 #7 Biz teşekkür ederiz. Wipe data factory reset yapmayı unutmayalım. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2014
Murat Koç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 2.003 Makaleler 69 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523789582 15 Haziran 2014 #8 Sorun çözüldüğüne göre; KONU KİLİT.