Android telefonun uzaktan kontrol edilip edilmediği nasıl anlaşılır?

hakanbal21680

Femtopat
Daha fazla  
Uzun zamandır Twitter'a girerken videolar kasıyordu veya yeşil ekran oluyordu. Bugün ise ekranda mouse işareti gördüm. Acaba telefonum uzaktan biri tarafından kontrol mü ediliyor? Ediliyorsa nasıl kurtulurum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır Twitter'a girerken videolar kasıyordu veya yeşil ekran oluyordu. Bugün ise ekranda mouse işareti gördüm. Acaba telefonum uzaktan biri tarafından kontrol mü ediliyor? Ediliyorsa nasıl kurtulurum?
Anti virüs programıyla deneyebilirsin. Avast gibi

Hepsini denedim hiçbir şey bulamadı. Telefon arada kasıyordu sonra kendi kendine kapanıyordu. Dün ekranda fare işareti görünce şüphelendim.
Eğer takip edildiğini düşünüyorsan veya hissediyorsan Telefon uygulamasına aç. klavye yerinden *#21#'yi tuşlayın ve ara tuşuna basın açılan yerde eğer yönlendirilmedi diyorsa güvendesiniz. yönlendirildi diyorsa gerçekten takip ediliyor.

Dün ilk onu denedim. Hic bir sorun yok. O gördüğüm fare işareti hic normal değildi. Ben kesin bir virüs olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…