Arkadaşlar uzun süredir internette arıyorum ama bulamıyorum. Elimde 2015 model Vestel 55UA8990 TV var Android TV sürümü çok eski ve güncelleme sayfasına girince ve güncellemeleri tarayınca güncel diyor mesela beIN vonnect yükledim açılmıyor güncel değil diyor. Hiçbir şey yükliyemiyorum ve zaten YouTube'da kısa bir süre sonra izleyemeyeceğim.
Arkadaşlar uzun süredir internette arıyorum ama bulamıyorum. Elimde 2015 model Vestel 55UA8990 TV var Android TV sürümü çok eski ve güncelleme sayfasına girince ve güncellemeleri tarayınca güncel diyor mesela beIN vonnect yükledim açılmıyor güncel değil diyor. Hiçbir şey yükliyemiyorum ve zaten YouTube'da kısa bir süre sonra izleyemeyeceğim.
Hiçbir fikrim yok. Başkası size yardımcı olacaktır. Ayrıca Vestel ile iletişim kurmayı deneyin. Eski bir Android TV kullandığınız için belki de uygulama desteği kesilmiş olabilir. Uygulama logolarına baktığım zaman yeni ama sorunu çözemedim.
Arkadaşlar Merhaba; Android olması nedeni ile bu konuyu diğer konulardan ayrı tuttum. Zaman içerisinde VESTEL markasının ANDROİD kullanıcıları da yoğunlaşacaktır kaldı ki forumumuzda da ANDROİD VESTEL kullanıcısı bir arkadaşımız var, kendisini de bu konunun şeref konuğu ilan edeyim bu...