kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 26 Temmuz 2020 #11 PashaReyiz dedi: Case 4U Tanix TX6 4K HDR TV Box Android 9 - 4 GB Ram / 32 GB Fiyatı şuna bakın 4 GB RAM'i var. Genişletmek için tıkla... Ne olduğu belirsiz bir markaya o kadar para vermezdim.
PashaReyiz dedi: Case 4U Tanix TX6 4K HDR TV Box Android 9 - 4 GB Ram / 32 GB Fiyatı şuna bakın 4 GB RAM'i var. Genişletmek için tıkla... Ne olduğu belirsiz bir markaya o kadar para vermezdim.
Vista Femtopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 66 26 Temmuz 2020 #12 Benim için Netflix pek önplanda değil daha çok hafif arcade oyunları oynamak istiyorum.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.966 Makaleler 1 Çözümler 10 26 Temmuz 2020 #13 Vista dedi: Benim için Netflix pek ön planda değil daha çok hafif arcade oyunları oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Arcade oyun mu? Size bir android telefon veya tablet lazım o zaman. Bu cihazlar oyun için çok uygun değil, soğutmak için fanları bile yok.
Vista dedi: Benim için Netflix pek ön planda değil daha çok hafif arcade oyunları oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Arcade oyun mu? Size bir android telefon veya tablet lazım o zaman. Bu cihazlar oyun için çok uygun değil, soğutmak için fanları bile yok.
Vista Femtopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 66 26 Temmuz 2020 #14 Pirateinthesky dedi: Arcade oyun mu? Size bir Android telefon veya tablet lazım o zaman. Bu cihazlar oyun için çok uygun değil, soğutmak için fanları bile yok. Genişletmek için tıkla... Evimdeki Philips Android TV'de Asphalt 8'i bile kasmadan oynayabiliyorum.
Pirateinthesky dedi: Arcade oyun mu? Size bir Android telefon veya tablet lazım o zaman. Bu cihazlar oyun için çok uygun değil, soğutmak için fanları bile yok. Genişletmek için tıkla... Evimdeki Philips Android TV'de Asphalt 8'i bile kasmadan oynayabiliyorum.
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2020 #15 kakaolupuding dedi: Ne olduğu belirsiz bir markaya o kadar para vermezdim. Genişletmek için tıkla... Kaç tane yorum olduğuna ve puana dikkat edin 2 yıl önce aynısını Xiaomi'ye deniyordu.
kakaolupuding dedi: Ne olduğu belirsiz bir markaya o kadar para vermezdim. Genişletmek için tıkla... Kaç tane yorum olduğuna ve puana dikkat edin 2 yıl önce aynısını Xiaomi'ye deniyordu.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.966 Makaleler 1 Çözümler 10 26 Temmuz 2020 #16 Vista dedi: Evimdeki Philips Android TV'de Asphalt 8'i bile kasmadan oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç. Ben bu cihazlarda Crosy Road denemiştim ve bir süre sonra kasmaya başlamıştı.
Vista dedi: Evimdeki Philips Android TV'de Asphalt 8'i bile kasmadan oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç. Ben bu cihazlarda Crosy Road denemiştim ve bir süre sonra kasmaya başlamıştı.
Vista Femtopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 66 26 Temmuz 2020 #17 TV box şart değil mini PC ve diğer altarnetiflerde olabilir boyutu küçük olsun, emulator kurup eski Oyunları oynayabileceğim bir cihaz lazım. Pirateinthesky dedi: Çok ilginç. Ben bu cihazlarda Crossy Road denemiştim ve bir süre sonra kasmaya başlamıştı. Genişletmek için tıkla... Cihaz bu:Satın al: Philips 7300 series Ultra İnce 4K UHD LED Android TV 50PUS7303/12 Ultra İnce 4K UHD LED Android TV Bütçe 500TL olunca pek bir alternatif olmuyor. Son düzenleme: 26 Temmuz 2020
TV box şart değil mini PC ve diğer altarnetiflerde olabilir boyutu küçük olsun, emulator kurup eski Oyunları oynayabileceğim bir cihaz lazım. Pirateinthesky dedi: Çok ilginç. Ben bu cihazlarda Crossy Road denemiştim ve bir süre sonra kasmaya başlamıştı. Genişletmek için tıkla... Cihaz bu:Satın al: Philips 7300 series Ultra İnce 4K UHD LED Android TV 50PUS7303/12 Ultra İnce 4K UHD LED Android TV Bütçe 500TL olunca pek bir alternatif olmuyor.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.966 Makaleler 1 Çözümler 10 26 Temmuz 2020 #18 O zaman Mini PC sizin için daha uygun olur bence. İnternette dolu dolu var, mini PC'ler hakkında çok bir bilgim yok maalesef.
O zaman Mini PC sizin için daha uygun olur bence. İnternette dolu dolu var, mini PC'ler hakkında çok bir bilgim yok maalesef.
Vista Femtopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 66 26 Temmuz 2020 #19 Pirateinthesky dedi: O zaman mini PC sizin için daha uygun olur bence. İnternette dolu dolu var, mini PC'ler hakkında çok bir bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Biraz baktım 1000TL'den aşağı yok. Böyle bir cihazada pek para verilmez sanırım İxtech ThinBook Intel Atom Z3735F 2GB 32GB eMMC Windows 10 Fiyatı
Pirateinthesky dedi: O zaman mini PC sizin için daha uygun olur bence. İnternette dolu dolu var, mini PC'ler hakkında çok bir bilgim yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Biraz baktım 1000TL'den aşağı yok. Böyle bir cihazada pek para verilmez sanırım İxtech ThinBook Intel Atom Z3735F 2GB 32GB eMMC Windows 10 Fiyatı
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.966 Makaleler 1 Çözümler 10 26 Temmuz 2020 #20 Vista dedi: Biraz baktım 1000TL'den aşağı yok. Böyle bir cihazada pek para verilmez sanırım İxtech ThinBook Intel Atom Z3735F 2GB 32GB eMMC Windows 10 Fiyatı Genişletmek için tıkla... Eğer iyi bir telefonunuz mevcutsa Chromecast öneririm. Bahsettiğim TV Box'ta bu özellik dahili olarak mevcut, ya da Google'ın kendi aleti olan Chromecast var direkt.
Vista dedi: Biraz baktım 1000TL'den aşağı yok. Böyle bir cihazada pek para verilmez sanırım İxtech ThinBook Intel Atom Z3735F 2GB 32GB eMMC Windows 10 Fiyatı Genişletmek için tıkla... Eğer iyi bir telefonunuz mevcutsa Chromecast öneririm. Bahsettiğim TV Box'ta bu özellik dahili olarak mevcut, ya da Google'ın kendi aleti olan Chromecast var direkt.