Groah Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM 128MB VRAM AMD A4-9120e İşlemci AMD Raedon R3 E.K Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #1 Dostlar technobox marka Android TV Box'um var. Bluetooth ile replika DS4'ü bağlıyorum ancak beyaz ışık yanıyor ve hiçbir şekilde algılamıyor. Nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2024
Dostlar technobox marka Android TV Box'um var. Bluetooth ile replika DS4'ü bağlıyorum ancak beyaz ışık yanıyor ve hiçbir şekilde algılamıyor. Nasıl çözerim?
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.109 Çözümler 46 26 Nisan 2024 #2 Bende 3 tane replika ds4 vardı 2 tanesi mi box'a bağlanıyordu diğeri bağlanmıyordu. Çözümünü bulamamıştım. Donanımsal bir eksiklik.
Bende 3 tane replika ds4 vardı 2 tanesi mi box'a bağlanıyordu diğeri bağlanmıyordu. Çözümünü bulamamıştım. Donanımsal bir eksiklik.
Groah Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM 128MB VRAM AMD A4-9120e İşlemci AMD Raedon R3 E.K Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #3 Retoucher dedi: Bende 3 tane replika ds4 vardı 2 tanesi mi box'a bağlanıyordu diğeri bağlanmıyordu. Çözümünü bulamamıştım. Donanımsal bir eksiklik. Genişletmek için tıkla... Hocam bağlanıyor ancak etkileşime girmiyor tam anlatamadım kendimi kusura bakma.
Retoucher dedi: Bende 3 tane replika ds4 vardı 2 tanesi mi box'a bağlanıyordu diğeri bağlanmıyordu. Çözümünü bulamamıştım. Donanımsal bir eksiklik. Genişletmek için tıkla... Hocam bağlanıyor ancak etkileşime girmiyor tam anlatamadım kendimi kusura bakma.