M Mamies Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 24 16 Ağustos 2024 #1 Bu sezon maçlarını izlemek için TV box alacağım marka öneriniz var mı? Google chromecast ve Mi Box S 4K arasında kaldım. Bunlardan hangisi veya başka bir tavsiyeniz var mı?
Bu sezon maçlarını izlemek için TV box alacağım marka öneriniz var mı? Google chromecast ve Mi Box S 4K arasında kaldım. Bunlardan hangisi veya başka bir tavsiyeniz var mı?
E El hasen Hectopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 551 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #2 Al-satçılardan Amazon fire TV stick almanızı öneririm. 4K versiyonunu 4 aydır sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum. Şu ana kadar donma yaşamadım.
Al-satçılardan Amazon fire TV stick almanızı öneririm. 4K versiyonunu 4 aydır sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum. Şu ana kadar donma yaşamadım.
Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.526 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #3 Dreamstar Nova 4K. Sticklerden uzak dur. Chromecast artık tarihte kaldı. Ha bu alttaki yeni modelden bahs ediyorsan durum değişir tabiki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 17 Ağustos 2024
Dreamstar Nova 4K. Sticklerden uzak dur. Chromecast artık tarihte kaldı. Ha bu alttaki yeni modelden bahs ediyorsan durum değişir tabiki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et