S stkersln Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 27 29 Kasım 2018 #1 Android TV Box almayı düşünüyorum. Aşağıda linkini verdiğim ürün nasıldır sizce? Veya tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı? Gearbest TR: SCISHION V99 - kahraman TV Box Bu arada Gearbest'ten ilk defa alışveriş yapıyorum. Vergi ödeme olayı nasıl oluyor, nasıl ve nereden ödüyoruz? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2018
Android TV Box almayı düşünüyorum. Aşağıda linkini verdiğim ürün nasıldır sizce? Veya tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı? Gearbest TR: SCISHION V99 - kahraman TV Box Bu arada Gearbest'ten ilk defa alışveriş yapıyorum. Vergi ödeme olayı nasıl oluyor, nasıl ve nereden ödüyoruz? Şimdiden teşekkürler.
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.784 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2018 #2 Henüz Android Box almadıysanız Xiaomi Mi Box 3 öneririm. İçinde gerçek Android TV işletim sistemi var.
Henüz Android Box almadıysanız Xiaomi Mi Box 3 öneririm. İçinde gerçek Android TV işletim sistemi var.