Android TV Box vs Taşınabilir hard disk

Xiaomi Android TV Box mı? Taşınabilir Harddisk mi?

• Xiaomi Mi Stick TV

Oy: 3 30,0%
  • 500 GB Taşınabilir Harici Harddisk

Oy: 7 70,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10

Just Gamer

Picopat
Yer
Gakkoşlar Diyarı Elazığ
Daha fazla  
Beyler harçlığım var 2 tane seçeneğim var Xiaomi Mi Stick TV mi yoksa 500 GB taşınabilir harici harddiskmi almalıyım sizlerin önerisini bekliyorum. İkisine de ihtiyaç var sizce öncelik hangisi olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler harçlığım var 2 tane seçeneğim var Xiaomi Mi Stick TV mi yoksa 500 GB taşınabilir harici harddiskmi almalıyım sizlerin önerisini bekliyorum. İkisine de ihtiyaç var sizce öncelik hangisi olmalı?
HDD ihtiyacın varsa onu al, ama başka bir tavsiye vereyim Mi Stick Yerine Mi Box al, Mi Box kullanıyorum ve daha iyi. Ama sen yine de HDD al.

HDD ihtiyacın varsa onu al, ama başka bir tavsiye vereyim Mi Stick yerine Mi Box al, Mi Box kullanıyorum ve daha iyi. Ama sen yine de HDD al.

Dediğim gibi ikisine de ihtiyacım var Mi Box 500-650 Türk lirası civarında ve çok pahalı geliyor ama Mi Stick 300-400 Suriye lirası Türk lirası arasında ankete katıldığını için teşekkür ederim.

Hocam 2'sini karşılaştırmak biraz tuhaf değil mi? Biri televizyon diğeri HDD neye ihtiyacınız varsa onu alın. (asıl keyfi olmayan ihtiyaç olarak HDD daha mantıklı geliyor)

Hocam haklısınız da ikisini de ihtiyaç var şu anlık 1 tanesini seçebilmek zorundayım öncelik hangisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…