B berat045 Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #1 Yeni TV aldık kumandadan Source tuşuna basıyorum ama kablosuz bağlanma özelliği gelmiyor. Neden?
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.345 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #2 berat045 dedi: Yeni TV aldık kumandadan Source tuşuna basıyorum ama kablosuz bağlanma özelliği gelmiyor. Neden? Genişletmek için tıkla... Detaylı baktınız mı? O menüde değildir belki de.
berat045 dedi: Yeni TV aldık kumandadan Source tuşuna basıyorum ama kablosuz bağlanma özelliği gelmiyor. Neden? Genişletmek için tıkla... Detaylı baktınız mı? O menüde değildir belki de.
B berat045 Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #3 chaturanga dedi: Detaylı baktınız mı? O menüde değildir belki de. Genişletmek için tıkla... İzlediğim viedolardaki adamlar orada diyor 8.seçenek vardı onlarda kablosuz bağlantı diye bende 7tane seçenek var o yok.
chaturanga dedi: Detaylı baktınız mı? O menüde değildir belki de. Genişletmek için tıkla... İzlediğim viedolardaki adamlar orada diyor 8.seçenek vardı onlarda kablosuz bağlantı diye bende 7tane seçenek var o yok.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.345 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #4 berat045 dedi: İzlediğim viedolardaki adamlar orada diyor 8.seçenek vardı onlarda kablosuz bağlantı diye bende 7tane seçenek var o yok. Genişletmek için tıkla... Aynı TV modeli mi yani internette izlediğinizdekiyle? Hangi model tam olarak?
berat045 dedi: İzlediğim viedolardaki adamlar orada diyor 8.seçenek vardı onlarda kablosuz bağlantı diye bende 7tane seçenek var o yok. Genişletmek için tıkla... Aynı TV modeli mi yani internette izlediğinizdekiyle? Hangi model tam olarak?