Android TV'ye 60 FPS Ekran yansıtmak

T.t

Hectopat
Mümkün müdür? Mümkünse nasıl yapabilirim? GeForce NOW oynayıp TV yansıtacağım o şekilde oynayacağım.

Kablosuz mu yansıtacaksınız? Ayrıca Geforce NOW’ın Android TV sürümü var.

Kablosuz mu yansıtacaksınız? Ayrıca Geforce NOW’ın Android TV sürümü var.
Kablosuz yansıtacağım.Oyun kolum yok o yüzden oynayamıyorum.Tableti gamepad olarak kullanabileceğim bir yöntem var mıdır?

Kablosuz yansıtacağım.Oyun kolum yok o yüzden oynayamıyorum.Tableti gamepad olarak kullanabileceğim bir yöntem var mıdır?
Tablet Android mi? Sanırım Android cihazı Bluetooth oyun koluna çeviren bir uygulama vardı.

Hem Geforce NOW kullanıp hem 60FPS ekran yansıtmanız ciddi bir internet gerektirir. Ben şimdi YouTube’dan bulmaya çalışacağım videonun linkini atmaya çalışacağım.

İfadeler: T.t
Hem Geforce NOW kullanıp hem 60FPS ekran yansıtmanız ciddi bir internet gerektirir. Ben şimdi YouTube’dan bulmaya çalışacağım videonun linkini atmaya çalışacağım.
35 MBPS internet var uploadımda 6.5 civarı.

35 MBPS internet var uploadımda 6.5 civarı.
35MBPS internet yeterli olmuyor maalesef bende 35MBPS internet kullanıyorum sadece ekran paylaşmada bile görüntü takılıyor.

Şu video işinize yarayabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…