Aslında biraz hangi model telefonu kullandığınız ve Android 11 güncellemesini alacağı önemli çünkü Android 11 ile birlikte gizlilik konusunda baya önem verilmiş gibi duruyor atıyorum bir uygulamayı kullanmadığınız zaman önceden atıyorum ona konum izni verdiyseniz bir süre sonra o konum izni siz kullanmadığınız için kapatılıyor Android 11 için yeni gelen bir özellik onun dışında kullanmakta olduğunuz uygulamalara o kadar çok izin istedikleri zaman vermeyin güvenmediğiniz uygulamlardan uzak durun tam bir gizlilik yapmak zor aslında onu tam anlamı ile yapmak için ya telefon kullanmayacağız ya da tuşlu eski telefonlara geçiş yapacağız durum bu.
AdGuard can sıkıcı reklamlardan, çevrimiçi izlemeden kurtulmanın, bilgisayarınızı zararlı yazılımlardan korumanın en iyi yolu. İnternette hızlı, güvenli, reklamsız gezin
adguard.com
Facebook, Youtube vb. yerlere uygulama üzerinden girmek yerine tarayıcı üzerinden girmek gizliliğinizi artıracaktır. Firefox, Samsung Internet gibi tarayıcılar kullanıp reklam engelleyici eklentileri de kullanırsanız çok daha iyi olacaktır.
Merhaba, Android üzerinde reklam engellemeye yönelik birçok bilgi ve tecrübe edindim. Bunları sizlerle paylaşmayı arzu ediyorum. Vereceğim tüyolarla Android üzerindeki bütün reklamlardan kurtulmanız mümkün. Bu tüyoları mecra-çözüm olarak ele alacağım ve her kullanıcının yapabileceği basit çözüm...